Siirry sisältöön
manuella

Hei
minun parhaalla kaverilla on todella isoja ulkonäköpaineita ja vanhempansa eroivat juuri pettämisen takia [viestistä poistettu osa]. Olen yrittänyt auttaa, mutta minusta tuntuu että olen yrittänyt väärällä tavalla. Häntä alkaa masentamaan yhtäkki ja itkettää menee heti negatiiviseksi ja jos sille puhuu niin hän vastaa todella tylysti, vaikka hän ei ole semmoinen.
Mitä teen?

Nuortennetin yllapito

Hei manuella,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

04 laps

Itellä on ulkonäköpaineita ollu joskus pienempänä, ja tiedostan etten ole kaunis tai laiha(tää ei oo kenenkään muun mielipiteen perusteella vaan mun oman) mutta mulle se ei oo elämässä keskeistä eikä oikeestaan kiinnosta pätkääkään.

OKEI JOS NYT EN HÖPÖTÄ ITSESTÄNI VAAN KOITAN SANOO JOTAIN JÄRKEVÄÄ

Tosi ikävää että sun kaverilla ja sulla on tollasta. Jos oisin sä, yrittäisin saada sen kaverin tunteen itsensä kauniiks ja tärkeeks niinkun se varmasti on, ja yrittäisin olla sen tukena ja turvana niin paljon kun pystyn. Mut voi olla myös että se sun kaveri haluu omaa tilaa jos sen perheessä on tollasta, jolloin sen kannattais ehkä antaa olla välillä ihan vaan rauhassa ettei siittä tunnu että puutut sen asioihin.
Voimii molemmille, kaikki on upeita ja tärkeitä just sellasina kun on❤

Vastaa aiheeseen: Kaverin ulkonäköpaineita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top