Siirry sisältöön
mikä on ongelmana?

hei! olenpa tässä nyt miettinyt, mikä on ongelmana jos sulla on/oli kaverina poika/tyttö? yläkoulussa kiusataan ja juoruillaan niistä joilla on kaverina joku tyttö/poika. siis ei mikään suhde, vain aito ystävyys. ajatteletko sä,joka nyt luet tätä että kaveriksi kelpaa vaan samansukupuolen edustaja? minulla on ystävänä eräs poika joka on ollut mun kaveri niin kauan kuin muistan, enkävoisi edes kuvitella että meillä olis suhde tai jotain, koska en voisi olla suhteessa mun parhaankaverin kanssa! jos olet samaa mieltä että yläasteella paraskamu voi olla poika/tyttö, miksi jotkut sitten vaan kiusaa siitä? johtuisko se siitä että ne on kateellisia?

Tiitu

Minulla on samanlainen tilanne siis ystävä joka on poika. En minäkään tiedä mikä siinä on vikana. Olen yläkoulussa

Milla

Kerran kerroin ystävälleni serkkupojasta, joka on samanikäinen kuin minä. Sanoin hänelle että serkkuni on tosi mukava olen ollut pienempänä hänen ystävänsä. Kaverini alkoi kiusoitella että hän olisi minun poikaystäväni. Se ei tuntunut minusta yhtään mukavalta. Kiusoittelu ei ole jatkunut, mutta joskus ajattelen että pitäisiköhän minun sittenkään kertoa kaikkea hänelle, vaikka hän onkin paras kaverini…?

PoikaTyttö

Minulla on koko elämäni ajan ollut vain poikia kavereina, olen siis tyttö. Kukaan ei koskaan ole asiasta kiusannut joskus on saanut satunnaisesti kuulla olevani kierto palkinto ja koko kylän lutka mutta tosi vähäistä se on ollut :)

Kaikki nämä ”kiusaajat” on ollut tyttöjä ja uskon sen johtuvan kateudesta. :)

s@r@

Moi!

(:Mun mielestä on hienoa, jos on eri sukupuolta edustava todella hyvä kaveri!!:) Mie ite olin luokat 1-4 enemmän poikien kaveri ku tyttöjen… ja siitä minnuukin kiusattiin. Sit ylä-asteellakin mulla oli melkein koko luokan pojat älyttömän hyvinä kavereina, mut sit se loppu.
Ei siinä ole todellakaan mitään pahaa. Kaikki, jotka kiusaa, ovat aika selvästi kateellisia, kun ei itellään oo semmosta ystävyyttä toista sukupuolta edustavan kaa.

Vastaa aiheeseen: kaverina…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top