Siirry sisältöön
Joku ihminen

Moi! Onko tavallista että kaveri sanoo minua joskus idiootiksi ja tyhmäksi, sekä saattaa joskus lyödä hellästi päähän kun sanon jotain väärin, en muista jotain tai kirjoitan jotain väärin ja kysyn häneltä vastausta. Kukaan ei varmaan ymmärtänyt mitä tarkoitin(: Ja kaverini siis sanoo että olen hänen paras kaverinsa joten onko tämä vain tavallista käyttäytymistä? Aina kun olen hänen seurassaan joudun useiten miettimään tarkasti mitä sanon sillä pelkään että hän tekee jotain yllämainituista vaikka ne ovatkin ihan pientä. Onko jollakin kokemusta tälläisesta kaverista?

🫶🙈🏳️‍🌈

Omg samaistun. Tää ei oo normaalia (ainakaa pitäis olla). Mulla oli samanlaine ”paras kaveri”. neuvoisin sua kertoo hänelle et tää sen käyttäytyminen sua kohtaan ei oo kivaa (ite en uskaltanu kertoo kyl). Se et sä joudut pelkäämään mitä hän voi tehä, ja et joudut olee kokoajan varovainen, ei oo hyvä merkki. Mulla ite meni välit poikki tän ”kaverin” kaa (oli ollu siis tää tilanne jo pitkää, ja panin välit poikki ite, kadun sitä välillä mut oon paljo onnellisempi nykyään). Toi on yks manipulaatio tekniikka, et se saa sut varomaan ja yrittää miellyttää sitä. (En kyl tiiä oonko oikeassa sun suhteen.) Toivon et sulla on muita kavereita, koska se tekee tästä paljon helpompaa, trust me. Sun kannattaa miettiä et mitä sä oikeesti ajattelet tästä henkilöstä. Niinku oikeesti. Ei mitää ”no en nä voi ajatella nii ku se on mun paras kaveri” tai ”ois ilkeetä ajatella näin”. Vaan ihan rehellisesti, mitä sä ajattelet. Sun ei tarvii kertoo kenellekään, sun ei tarvii hävetä. Sun pitää vaan ite tietää, et onko tää tyyppi hyväks sulle. (Koska jos sä vaan jatkat pakenemaan sen huonoja puolia, nii sun mielenterveys saattaa huonontua aika nopeesti.) En sano tätä pahalla mut facts are facts. Toivon et tää ihminen on oikeesti hyvä kaveri ja et se ei vaikka tajua miten se vaikuttaa suhun. Tiiän et tää on kauhee tilanne. Oikeesti mä toivon et sulla menis kaikki hyvin<3 muista et tää ihminen ei oo koko sun elämä, ja sä voit ite päättää mitä sä teet. Toivottavasti sait jotain apua tästä<3

Joku ihminen

Moi! kiitti ku vastasit(: En uskalla sanoo tost mun kaverille koska se on sellanen draamakuningatar joka sit syytää virheensä muiden päälle. Oon onneks mahollisesti muutamassa eri paikkakunnalle tänä vuonna ja mul on muitaki kavereita. Välil se on ihan kiltti mulle mut yleensä se on tollanen mistä kerroin. Kai nyt pitää vaan yrittää jaksaa ola sen kanssa): Välil tuntuu et jopa haluis olla sen kaa niinku välitunnil mut välil vaan ajattelen et en haluis olla sen kaa yhtään. Byeeeeee!
ps. saa laittaa lisää vastauksia(:

Vastaa aiheeseen: kaverini

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top