Siirry sisältöön
Epätoivonen

Hei. Olen ollut jo yli kuusi vuotta parhaita kavereita yhden kaverini kanssa. Olemme liikkuneet paljon kahdestaan, mutta joku aika sitten kun siirryimme molemmat uuteen kouluun, sain paljon lisää kavereita, haluaisin olla heidänkin kanssa, mutta paraskaverini ei pidä siitä. Hän on todella ujo ja minun täytyy tehdä kaikki hänen puolestaan. Se on alkanut ärsyttää minua jo kauan mutta en ole saanut aikaan sanoa sitä. Jos paraskaverini ei halua tehdä jotain, minäkään en saa tehdä sitä, esim. jos haluaisin mennä nuortentalolle ja hän ei halua, en minäkään saa mennä. Muutenkin joskun hän vain ärsyttää minua – Mutta en tiedä miksi. Ongelma on myös se, että koska hänellä ei ole muita kavereita meidän luokalta, ylipäätään koulusta, niin hän jäisi yksinäiseksi ja se harmittaa minua.

Kida

Kannattaisi sanoa kyllä kamulles jotakin.
Tai voit pyytää uusia kamujas tutustumaan parhaaseen kaveriisi.Itsekkin olen ujo joten pitäisin jos minulle tullaan juttelemaan.

Kannattaa kokeilla.Onnea ystäväsi kanssa!;3

joku random??

No se voi olla kateellinen sulle jostai tai mieti et ookko tehny jotai sen kaa mistä se ei oo tykänny yhtää ja jääny painaa sen mieltä onks teil ollu joku riita? Haluaisko se olla koko ajan sunkaa siinä nyt oli pari semmosta juttuu pahottelen kirjotus virheitä jos niitä oli ja toivottavasti autto sua edes vähäsen. :-O

tämmönevaa

Kannattaa sanoo sun kamulles jotakin. Ja heiiii, sähän voit ottaa sun parhaan kaverin siihen samaan porukkaan kenen kaa haluaisit:) Niin kellekkään ei tulis paha mieli!

Vastaa aiheeseen: Kaverini ästyttää minua – En tiedä miksi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top