Siirry sisältöön
Auttava

Hei mun bestistä on hakattu jo pitkään ja yritän itse aina auttaa bestistäni mutten tällä kertaa tiedä näitä henkilöitä? kaverini on aloittamassa 7lk ja sen luokka kaveri hakkas kerran ja pisti perään kaveri porukan hakkaa lisää koska mun bestis kerto mulle :( mitä mun bff pitäs tehä ku se ei ees tunne niit jätkii jotka sitä hakkas ): ja ne sano ettei mun bff sais kertoo kellekkää auttakaa pliis en haluu et mun bff masentuu ja tekee ittellensä mitää

MLL ylläpito

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin, olit rohkea. Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitsette aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö kaverisi vanhemmat tapahtuneesta? Kouluissa tällaisia tilanteita varten on myös esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Teitä lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? -osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki näin kesäaikaan 15.8. saakka joka päivä klo 17–20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ti klo 17–20.

Älkää jääkö asian kanssa yksin, vaan puhukaa jollekin aikuiselle. Voimia asian hoitamiseen!

Vastaa aiheeseen: Kaverini hakattavana apua?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top