Siirry sisältöön
Minä Vain

Paras kaverini on aina ollut minulle läheinen. Viimeaikoina hän on kuitenkin ollut vähän outo. Hän ruokalassakin laittoi voita minun lautaselleni (vaikka oikeastaan se ei haitannut sillä olin jo syönyt). Se tuntui aika inhottavalta. Hän myös kerran sotki nenäni vesiväreillä vaikka minä sanoin että lopeta. Ja pilasi nutturani joka oli omasta mielestäni onnistunut. Hän välillä huutelee luokassa minusta vähän noloja juttuja ja ottaa minusta noloja kuvia eikä poista niitä vaikka pyydän. Hän vielä sanoikin että kato sun noloa ilmettä ja meinasi näyttää niitä kuvia kavereilleni. Kaiken lisäksi hän vielä nauraa niiden päälle. Tämä ei minusta tunnu oikealta kiusaamiselta. Emme ole koskaan kertoneet opettajillemme mitään pahaa toisistamme enkä oikein viitsi nytkään, kun olemme tunteneet toisemme pienestä pitäen. Mitä minun pitäisi tehdä?

Moi.

Oletko sanonut kaverillesi, että hän tekee väärin sinua kohtaan? Oikea kaveri ymmärtää lopettaa tuollaisen käytöksen, jos tietää sen loukkaavan toista. Voi olla, että hän tekee noita asioita ns. läpällä, mutta se ei tietenkään ole hyväksyttävää, jos se on sinun mielestä inhottavaa. Puhuminen kaverisi kanssa voi auttaa, ja voit myös puhua jollekin luotettavalle aikuiselle (vanhempi, terveydenhoitaja yms.) koko jutusta. Tsemppiä! :)

Minä Vain

Yritin puhua kaverini kanssa mutta se ei paljon auttanut ja kaverini vain nauroi. Se on kuitenkin jo loppunut, luulen että kaverini huomasi ettei se minusta tuntunut kivalta. Kiitos kuitenkin kun kirjoitit!

Vastaa aiheeseen: Kaverini outo käytös

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top