Siirry sisältöön
girl97

Mulla olis tälläne tilanne: mun tosi hyvä kaveripoika suuteli mua välitunnilla koulussa. En tiedä mitä tekisin ja välttelen kyseistä poikaa. Mulla ei ole sellasii tunteita häntä kohtaan. Haluisin että me oltais ihan vaan kavereita. Sit viel mun ihastus jonka kanssa mulla on ollut jo jotain juttuu ni näki tän kaiken. Ihastukseni ei ole puhunut minulle tämän jälkeen. En tiedä miten kertoisin tälle kaveripojalle(joka tietää ihastuksestani) että en ole kiinnostunut hänestä sillä tavalla vaikka välitänkin hänestä. Ja miten kerron ihastukselleni että tämä suutelu-juttu oli väärinkäsitys. Ehdotuksia… :)

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Selitä ihmeessä tilanne molemmille pojille! Kerro kaverillesi suotraan, että et halua hänen kanssaan mitään muuta kuin kaveruutta vaikak hän onkin mukava poika. Ehdota, että voisitte yrittää jatkaa vanhalla tavalla ja unohtaa tapahtuneen.

Kerro tilanne mylös ihastuksellesi jonka kanssa sinulal on jo juttua. Elikkä siis suhteenne on hyvällä alulla, mutta ainakin mun mielestä suhteen pitäisi pohjautua luottamukseen ja tässä olisi vähän niinkuin testin paikka. Jos pystyt kertomaan ihastuksellesi, se tarkoittaa että luotat häneen ja ihastuksesi saa varmasti tämän kuvan sinusta myös. Ja jos ihastuksesi luottaa sinuun, hän uskoo sinua eikä epäile kertomaasi valeeksi.

Tsemppiä!
-Sartsu

Vastaa aiheeseen: kaveripoika SUUTELI!!1 :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top