Siirry sisältöön
Girl_power 010 💋

Siis no kun nyt syksyllä menin yläkouluun, niin mun kaikki kaverit pääs enkkuluokalle ja mä en…. ja no kun aloitin koulun valmistauduin saamaan uusia kavereita, mutta no luulin et olin jo saanut mut ne sanoikin ettei haluu enää hengaa mun kaa eli mul ei oo uudella luokalla kavereita. Ja sit kun pitäis kestää 3 vuotta kaikkien mun paskojen luokkalaisten kanssa, niin en jaksa , mul on tietty vieläkin ne vanhat kaverit, mut niil on nyt uudet kaverit ja eri aikaa väljät, joten ooon yksinäinen.

Mun ei oo koskaan ollut helppo saada kavereita, kun on niin ujo ja yms… onko vinkkejä?

Verkkari

Hei! Ittelläni oli vähän samanlainen tilanne yläasteella, kun muutettiin ja oltiin eri paikassa eri koulussa. Niin mulla oli vaikeuksia löytää kavereita myös. Oon iteki aika ujo ja sillee, ja luen kirjoja aika paljon tai vietän aikaa netissä.

Ei oo pakko tehä tälläi, mutta kannattaa yrittää puhuu luokkalaisten kaa tai olla edes puheväleissä, ja ken tietää jotkut niistä voi olla myös ujoja jotka ei vaan uskalla puhuu sun kaa. Sitten myös voi yrittää keskustella ihmisten kanssa jotka on toisilta luokilta, mutta ite en aina uskalla. Yleensä auttaa jos on jotain tekemistä muiden kanssa kuten jokin harrastus, ja jos sulla on jo harrastus niin voit yrittää puhuu muiden kanssa sieltä. Lisäksi jos ei luokkalaisten kanssa tuu mitenkään toimeen, niin kasilla on ne valinnaiset joissa on myös tyyppejä muiltakin luokilta, jotka voi olla kivoja.

Mutta tärkeintä on että et luovuta kavereiden löytämisen suhteen kyllä niitä jostain löydät! :3

Vastaa aiheeseen: Kaveripulmia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top