Siirry sisältöön
@PU@!!!

En tiedä minne tämän kirjoittaa, mutta kirjoitan tänne… Oon siis tosi huolissani mun ystävästä, kun se puhuu melkein jokaiselle vastaan tulevalle pojalle pervoja ja flirttailee kaikille… Sillä on poikaystävä, mutta silti lähettelee kaikille pojille joille puhuu p*rno kuvia itsestään, joissa näkyy ihan kunnolla tissit ja kaikki, ja kehuu itseään kun uskaltaa lähettää näitä kuvia jopa TUNTEMATTOMILLE… Tuntemattomat puhuu sille kaikkea että ”Oot hyvä kroppanen, haluun panna sua!” ”Mulla seisoo, oot niin kaunis, saanko panna sua??” jne. ja tää mun kaveri ei tee mitään, sanoo vaan ”Siitä vain, mäki sua” tyyliin… [osa tekstistä poistettu] Moni hiplailee sitä, läpsii sitä takamukselle ja muutenkin ahdistelee sitä seksuaalisesti, mutta se vaan nauttii tästä kaikesta… Tätä menoa se joutuu raiskatuks!!! :'( Oon puhunu sille tästä, mut se ei suostu kuuntelemaan, väittää ettei niin tule tapahtumaan…. [osa tekstistä poistettu] ihan varmasti ne tekee joukkoraiskauksen kohta puolin, sitä pelkään…. Tää ei ehkä kuulosta tässä niin vakavalta mutta sitä tää oikeasti on…! :'( Niin ja kyse on vasta 13 vuotiaasta tytöstä, jonka kimpussa on kaikki 16-25 vuotiaat…. Mitä mä teen?! En halua että mun kaveri joutuu raiskatuks, mikä on hyvin todennäköistä tätä menoa! :”(

MLL Ylläpito

Hei,

ymmärrän, että olet huolissasi kaverisi käytöksestä. Kuulostaa hyvin suojattomalta. Hän ehkä itse pitää käytöstään hauskanpitona? Hienoa, että olet rohkeasti sanonut mielipiteesi hänelle.

Voit vielä yrittää puhua hänelle ”järkeä” tai vaikka viestillä kirjoittaa, mitä pelkäät ja miksi olet huolissasi hänestä. En tiedä, ovatko nämä nuoret miehet ja ystäväsi tietoisia siitä, että Suomessa suojaikäraja on 16 vuotta? Eli 16 vuotta täyttänyt ei saa tehdä seksuaalisia tekoja alle 16 -vuotiaalle tai esimerkiksi vaihdella mitään alastonkuvia tai seksuaalisväritteisiä viestejä. 13 -vuotias on vielä kovin nuori. Vaikka näyttäisi ulkoisesti vanhemmalta, niin henkinen ja fyysinenkin kehitys ovat vielä kesken.

Muista kuitenkin, että ystäväsi ei ole sinun vastuullasi. Toisen ihmisen käytöstä tai ajattelua ei voi muuttaa väkisin. Se riittää, että olet kertonut huolestasi ja yrittänyt varoitella häntä. Mitä luulet, voisitko jutella vanhemmillesi tai jollekin aikuiselle asiasta? Ja pidäthän itsestäsi huolta? Jos sinusta tuntuu turvattomalta liikkua siellä tai niissä porukoissa, joissa ystäväsi tahtoo liikkua, niin voit aina kieltäytyä ja jättää menemättä tai lähteä pois.

Hyvää kesää sinulle!

Vastaa aiheeseen: Kaverista huolissaan…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top