Siirry sisältöön
05ambivertti

Moi, oon ekaa vuotta lukiossa, mut mun on ollu vähän vaikee löytää hyvii kavereita lukiosta. Oon kyllä tosi ulospäinsuuntautunut ja semmonen ”kaikkien kaveri”, mutta musta tuntuu et se on ainoo mitä mä oon. Muut on jo alkanu solmii läheisempiä kaverisuhteita ja mä oon vaa hyvän päivän tuttu. Vaikka oonki ulospäinsuuntautunu mul on myös paljon ahdistusta liittyen sosiaalisiin tilanteisiin ja tarviin aikaa palautuu ja olla yksin sosiaalisten tilanteitten jälkeen. Sen takii oon jättäny menemättä kun meijän lukio on pitäny bileitä ja nyt kaduttaa koska mikäpä ois parempi keino ku tutustuu ihmisiin kännissä :D no ei älkää juoko alaikäsenä lapsukaiset

Viime aikoina aloin jo olee läheisempi yksien tyyppien kaa joiden kaa jaettiin sama musiikkimaku, mutta ne on ollu jo pitkään kavereita joten tuntuu välillä vähän kolmannelta pyörältä.

Varsinki ku uus vuos on semmonen juhla joka ois kiva viettää kavereitten kaa on inhottavaa et muut mun kaverit viettää niitten lukiokavereiden kaa ja mä oon varmaa yksin.

Joten olisko jollain keinoja solmii läheisempia kaverisuhteita ja muutenki löytää lisää kavereita??

xx

Tsemppiä!
Mä oon ysillä ja juurikin mietityttää saako solmittua lukiossa sellasii kunnollisii kaverisuhteita. Mut ehkä se sitten ajan kanssa!

Jos vaan uskaltautuu meneen ess yksiin bileisiin ja siellä tulee joku hyvä keskustelu (..) jonkun kanssa niin ehkä se vois olla piristävää.

Mulla ei todellakaan ole antaa mitään hyviä vinkkejä (koska olen itsekin niiden tarpeessa), joten tyydyn vain tsemppaamaan<3<3

05ambivertti

kiitos sun tsempeistä!!

Nyt kun oon saanu palautuu ja levätä loman aikana jaksan varmaa nähä enemmän vaivaa muihin tutustumisessa joten toivotaan että niitä läheisempiä kaverisuhteita voi luoda tosiaan sitte ajan kanssa.

Enkä lopulta viettäny uutta vuotta yksin vaan olin kaverin kavereiden kaa ja tutustuin niihi enemmän ja sit yksien jätkien kaa jotka ne tuns… eli ”bileiden” merkeissäoli taas helpompi tutustua uusiin tyyppeihin :)

Toivottavasti sä löydät kavereita lukiosta ja uskallat tutustuu tyyppeihin ja tsemppii sullekki sit lukioon!!

Vastaa aiheeseen: kaverisuhteet lukiossa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top