Siirry sisältöön
Sipa1

Moi!
Ongelmani on se että kaverit ei oikein tunnu välittävän musta. Oon esim. huomannu, että mulle ei kerrota asioita tai en pääse niihin mukaan. Kerranki oltiin syömässä ja kysyin voisiko yksi kavereistani olla kanssani tänään. Vastaus oli aika tyly: No e. Kysyn siltä miksi ja toinen kaverini vastaa: no ei se ny sun kaa.
Muutenki olo on aina ulkopuolinen ja ei mua huvita kertoo opettajille, jotka ei kuitenkaan auttais asiaa.
Muutenki mulle ollaa tylyjä, ei katota silmiin ja ohitellaan nii, että varmasti osutaan muhun. Muilla samoja ongelmia??

Nimetön

Mulla on ollu vähän samankaltaisia ongelmia joitain vuosia sitten. Jos oikein rohkee olis, niin vois suoraan mennä täräyttämään et tahdotteks te olla mun kavereita vai ette, ja mikä on homman nimi. Mut älä huoli, itsekään en tuolloin ollut niin rohkea;). Ehdottaisin ensteks, et kertoisit asiasta jollekulle luotettavalle henkilölle, koska ensinnäkin se helpottaa vaikka tuntuukin vaikeelta sanoo asiasta, ja toiseks asiat saadaa toivon mukaan paremmalle tolalle. Itse kerroin luokanvalvojalle, joka kyllä puuttui asiaan aika topakasti.
Ja kannattaa hankkia sellaisia kavereita, jotka oikeesti tykkää susta ja tahtoo olla sun kanssa. Se voi olla vaikeeta, jos ongelma on laaja, mut mua autto se, et hankin kavereita toisilta luokilta, vaikka osa omasta luokasta piti mua silmätikkunaan melko pitkään.
Mun mielestä tollainen ulkopuolelle jättäminen ei oo ollenkaan reilua eikä missään tapauksessa hyväksyttävää, mut älä tee samaa virhettä kuten minä alussa tein: yritin vaan väkisin tuppautua mukaan enkä kertonut asiasta eteenpäin. Jos niin tekee, asiat menee melko varmasti vaan pahemmalle tolalle. Hyvää loppukevättä sinulle, ja tsemppiä!

mörkö

Katoin yhesti koulun ruokalassa ku pari tyyppii teki just täsmälleen ton saman jutun. Itte sit sanoin niille et kuihan törkee ihminen voi oikeesti olla ja et mä ainaki voin olla jos sä haluut. No hyvinhän siinä sitte kävi, ollaan parhaat kamut ainaki tällä hetkellä

:)

Mul on ihan samoi kokemuksii… Mustaki tuntuu et oon kaveri porukas vähä ulko puoline…. Mitä vois asialle tehä? Oon kuitenki aika hiljane et en kyl kehta kellee opellekaa sanoo…..

Vastaa aiheeseen: Kaverit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top