Siirry sisältöön
-_-

Elikkäs olen 16v poika lukion tokalla jasti minulla on seuraavanlainen ongelma: minulla on ihan kohtalaisesti kavereita, mutta minua ei esim kutsuta oikeastaan mihinkään, pääsen niihin kyllä jos itse kysyn mutta se ei vaan tunnu oikealta jos joka vknloppu onko kukaan menossa mihinkään. Olisi kiva kuulla mitä ihmiset ovat mieltä tästä asiasta, mitä pitäisi tehdä että minun ei enää tarvitsisi udella.

jee…

mulla on ollu juuri sama ongelma tän kesän (ja jatkuu aina vaan..), kaverit menee kylälle ja jos en ite kysy mitään nii eipä mua paljon kukaan kaipaa…olen kans 16.

pikku apulainen

oon kokenu samaa jo ekalta luokalta asti. oon huomannu, et lahjontaan ei kannata ryhtyy. jos muut ei huoli sua, eti uudet kaverit.

RP

Sama ongelma.. Paras kaveri (jonka kaa ollaan tunnettu yli 10vuotta) ei pyydä mua enää mukaan mihinkään ja on alannu levittämään mun asioita eteenpäin.. Kuulen aina myöhemmin jostain muualta että mitä kaverit on tehny edellisenä viikonloppuna. Ja kuulin ku toi ”Paras kaveri” sanoi yks pvä et ”jos jää porukan ulkopuolelle niin on kyllä täysin oma vika!”. Oon ystävällinen kaikille, enkä oo loukannu ketään, tuntuu vaan ettei seura enää nyt lukion alottamisen jälkeen kelpaa. Ehkä on paras vain antaa niiden ”kavereiden” olla jonkin aikaa ja kattoo mitä tapahtuu

J3H

Mitä jos itse yrittäisit järjestää jotain tapahtumia ystäviesi kanssa YHDESSÄ, sen sijaan ku istut jossain omassa huoneessa odotellen puhelinsoittoa viihteelle.

-_-

Olen kyllä järjestänytkin ja kaikki on tullu aina jos on päässy, mutta silti vieläkin olen joutunut pyytämään tulla mukaan eikä minua ole kutsuttu mihinkään. Aina olen siis päässyt ei siinä mitään, mutta tuntuu tosi ulkopuoliselta silti.

Mörkö

Itse melkein joka kerta kamut kutsuu mut sinne minne lie meneekin,mutta välillä mulle tulee semmonen olo että ne käyttää mua hyväksi. Eikä ne oikeesti haluu olla mun kavereita? o_O Ne myös hakkaa mua ja sanoo et se on vaan leikkiä..ja se välillä sattuukin aika lailla.

Vastaa aiheeseen: kaverit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top