erkkuperkku

Onks ne kavereita jotka haukkuu/dissaa välillä mua? Niiku esim. meil oli ollu n. viikko sitten pesistä liikkatunnilla ja mä olin se joka heittää sen pallon ilmaan. (Joku lukkari vissii?) En ollu mikää paras siinä. Niisillo ku katottii opet vs. 6 lk. Nii mun yks kaveri sano et: ”olis nii noloo jos sä olisit nyt tuol heittämäs sitä palloo ilmaa! Mä häpeisin sun puolesta ku olit nii huono siinä!” Nielin siinä samassa itkua. Sit joskus n. kk sitten mun kaveri sano et oon iha sika ruma. N. päivä sen jälkee se sano ku lauloin et oon ihan paska laulaa. Ja n. päivän päästä ku oli enkun tunti nii mä tein semmosen piirustus tehtävän nii se sano et mä tein sen tosi huonosti… :'( melkee aloin itkee siin… sit jossain vaihees ku olin iha alakulone nii se kysy onks mul kaikki hyvi nii kerroin sille et pahotin mielen ku se haukku. Sit se sano et: ”apua sori! En mä tarkottanu! Nyt must tuntuu et mä oon ihan sika ilkee ja paha ihminen!” Joopa joo. Se sano sen niin epäuskottavasti että oksat pois! :/ Sit joskus se sano et mul on nii pienet rinnat et joku vois luulla et oon poika! Olin vaa sillee et no jee! Kiitos ku ilmotit. En siis suinkaan tienny. Ja yks mun toine kaveri sano et oon retu. Helppii! Pitäiskö mun yrittää viel kestää? Vai mitä mun pitäis tehä? Kertokaaaaaa!

nuori.

tiedän tunteen. mullakin on kaveri joka haukkuu mua melkeen päivittäin. se ei hauku aina suoraan vaan kierrellen lauseita, mutta se tuntuu vielä pahemmalta. hän on haukkunut minun reisiäni koska ne ovat liian laihat tai muutenkin kroppaani koska näytän sairaan laihalta.. :/ se loukkaa minua ja kotona itken öisin mutta silti olen kyseisen henkilön kaveri. monesti on tehnyt mieli panna välit poikki mutta koskaa ei ole ollut pokkaa.

jos tuo henkilö tekee sinut niin onnettomaksi ettet enää kestä niin parempi jättää se. mielummin yksin kun jonkun kanssa joka tekee olosi huonoksi. varmasti on kavereita jotka pitävät susta tollasena ku oot :) eikun pää pystyyn ja hymyä huuleen. kyllä sä pärjäät, älä anna tommosten tyyppien pilata sun päivää sillä et ne selittelee sulle valheita. sää oot just täydellinen tommosena ja jos ne ei sitä nää ni se on niitten ongelma :)

Tikru

Mulla on vähän sama ongelma…Mul on kyllä kavereita,mutta ne 3 joita olen aina pitänyt parhaimpina ystävinäni(me on tunnettu 7 vuotta)haluaa nyt olla vain kolmestaan ilman mua ja ne haukkuu aika lailla mua…En haluis menettää niitä,koska mun koulussa ei ole muita mun kavereita,eikä niitä noiden lisäks ookkaa,kun pari.Silti mun mielestä oikee ystävä EI hauku!Kannattaa olla niiden kavereiden kanssa,jotka ei hauku ja,jos ne haluaa olla sun kavereita ne pyytää sult myöhemmin anteeksi.:)

Nimetön

Älä oo enää niitten kaveri jos suinkin voit olla olematta!
Ansaitset parempaa kun ilkeät haukkujat!
En tunne teitä enkä tiedä suurempia faktoja teidän kaverisuhteesta, mutta kertomasi perusteella ystäväsi vaikuttavat todella ilkeiltä ja ei ainakaan kavereilta vaikuta.

Ystävät ei hauku, se on fakta. Jos oikeasti on kiva ja luotettava ystävä niin siihen voi luottaa ja olla oma itsensä, niitten hyvien ja huonojen puolien kanssa!
Tietysti välillä kaikilla voi mennä toiseen hermot mutta se riita lopetetaan anteeksipyynnöllä.
Kukaan ei saisi haukkua ketään ja jos nuo seuralaisesi oikeasti huomauttelevat noin paljon, niin jos mahdollista niin kannattaa etsiä seuraa muualta.
Puhu myös esim, vanhemmillesi tai koulukuraattorille tms, asiasta sillä haukkuminen (=kiusaaminen) on vakava asia.

Olet varmasti mahtava ihminen ja ansaitset parempaa, tsemppiä! :)

Ressu

Todella ikävää, että olet joutunut kestämään tuollaista. Eivät tuollaiset ole oikeita kavereita. Kenenkään ei pitäisi joutua kestämään tuollaista kohtelua. Oletko jo kertonut vanhennillesi?? Entä opettajalle tai kouluterveyden hoitajalle?? Voisit keskustella heidän kanssaan asiasta.Mulla oli yhessä vaiheessa saman tapainen tilanne, vaikka haukkuminen ei kohdistunutkaan minuun vaan minulle tosi rakkaaseen ihmiseen, poikaystävääni. Yksi poika johon olin aiemmin ollut ihastunut, sanoi ”se on ihan retu se sun poikaystävä ja säkin oot tollanen huora”… olin ihan maissa… sitt vaan päätin että mö en enää oo väleissä sen pojan kanssa koaka se ei kerran yhtään kunnioita muo. Kaikkia ei tarvitse miellyttää, mutta haukkuminen on väärin. Kenenkään ei sellaista tarvitse kestää.

Nimetön

Tollanen saattaa johtua siitä että ne sun kaverit on kateellisia sulle, jos Sä oot vaikka hyvä piirtämään ja ne ei.
Mutta sinuna kysäisisin että haluavatko/haluaako se/ne ees olla mun kavereita

Moi

Oon kuullu monilta että musta puhutaan mun tietämättä kaikkea ettei jaksa kuunnella mun avautumisia ja sitte f2f esitetään niin hyvää kaveria…

Yks tyyppi

Mun kaverit haukuu mua läskiksi ja vauvaksi mitä teen :D

n.k

pahotin mun kaverin mielen nyt on kurja olo en tiiä mitä pitäs sanoa

mailman typerin tyyppi

mun kaveri haukkuu mua koditomas ja et mulla ei oo rahaa ja et mulla on iha sairaan huono elämä
ja et älä tuu kerjään tänne auttakaa mitä mun pitäs tehä!

Moi

Mul on sellanen ”kaveri” joka haukkuu mua melkee joka päivä se yleensä vaa sanoo et oon possu ja et oon iso iha vaa mun kropast. Ei oikee oo se kivaa.Oon sanonu sil siit ku se on sanonu must joitain mut se vaa jatkaa. ja oon snonu siit et se on haukkunu oon muutenki mun kropast sillee et en pidä.meil on ollu vähän sellanen kaveri suhde et menee ylös ja alas.

Teini

Mulla on sellanen ”kaveri” joka haukkuu mua melkee joka päivä possuks tai isoks oon sanonu sil mut se jatkaa. Oon sanonu siit et se haukkuu mua.oon muutenki mun kropast sillee en pidä. Meil on ollu ain kaveri suhde et menee ylös alas. Mut tää on jo jatkunu kaks vuot.

Vastaa aiheeseen: kaverit haukkuu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.