Siirry sisältöön
15/04

Kaikki alko viime viikonloppuna kun olimme nuorisotalolla. Kaverit lähtivät kauppakeskukseen minulle ilmoittamatta kun keskustelin muiden kavereiden kanssa. Ihmettelin mihin he lähtivät. Soitin heidän peräänsä ja sanoivat olevansa kaupas. Menin sinne ja he olivat keskenään ja ignooraasivat minua. Eräässä vaiheessa kun kävin WC he lähtivät. Snäpissä sanoivat menneensä kotiin. Kysyin eräältä kaveriltani mihin he menivät. He menivätkin eräälle toiselle kaverille viettämään iltaa. Menin sinne ja ihmettelin että mitä vittua miks ette oo sanonu et tuutte tänne. Ne sano sit että luultiin et meet kotii. Koulussakin suunnittelevat viikonloppua ja ovat kuin minua ei olisikaan. Mikä neuvoksi?

Essi, verkk@ri

Heips,

Tässä kohtaa kannattaa miettiä, ovatko nämä kaverit todella ystäviäsi. Jos ovat, niin uskoisin, että tehokkain keino on puhua heille siitä suoraan. Kysy, jos olet suututtanut heidät jotenkin tai jos heillä on jokin asia vialla, älä suutu. Heidän on helpompi vastata, jos olet rauhallinen.

Heidän suunnitellessa viikonloppuaan, voit jopa suoraan kysyä, jos voisit tulla mukaan. Voit myös kutsua heidät johonkin.

Ystäväsuhteet ovat monimutkaisia ja niillä on hyvät ja huonot hetkensä. Älä siis luovuta, vaan tee töitä asian korjaamiseksi. He todennäköisesti myös haluavat välit normaaleiksi.

Onnea matkaan ja tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Kaverit hylkii

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top