Siirry sisältöön
anonyymitransmiäs

Olen 16 vuotias transmies(Eli siis olen syntynyt tytöksi, mutta haluan olla poika.) Oon seurustellu mun poikaystävän kanssa 4kk, eli sillee aika vähän aikaa. Ongelmahan ei ole se että hän pettäisi minua tai kattelis muita, vaan se että kaverini ei suvaitse sitä että seurustelen kyseisen pojan kanssa.
Lisäksi itseäni haittaa huomattavasti se että kaverini haukkuu poikaystävääni minun paikalla ollessani.
En jaksaisi millään kuunnella enää sitä alituista haukkumista, koska itse tykkään tästä pojasta vähän liikaakin, ottaen huomioon että vasta 4 kuukautta ollaanki seurusteltu.
Lisäksi tämä kaverini sattuu olemaan poikaystävänikin kaveri, ja poikaystävälläni ei ole minkäänlaista hajua siitä että ihminen jota hän on luullut kaverikseen vihaa tätä.
Mitä mä teen?

Azzie

Melko erikoista, että ystäväsi on noin vihamielinen, vaikkei poikaystäväsi näytä tietävän syytä. Tietysti on vaikea lähteä ulkopuolisena sanomaan mitään, kun ei tunne ihmisiä ja tilannetta, mutta sinä toki itse tunnet ystäväsi parhaiten. Kenties sinun kannattaisi istua hänen kanssaan alas ja puhua ihan kunnolla, että mikä tässä poikaystävässäsi on niin ärsyttävää hänen mielestään? Jos hänellä ei ole mitään kunnollista syytä, kannattaa ehkä miettiä ystävyyttä uudelleen?

Vastaa aiheeseen: Kaverit ja poikaystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top