Siirry sisältöön
6lk tyttö

En siis tiiä onks se tahallista vai iha vahingossa mut kuitenki. Me kaikki ollaan siis 6lk (syksyllä mennään seiskalle) ja meiän kaveriporukassa on neljä tyyppii mun lisäks. Ne kaikki on 6b luokalla mut mä oon 6c ja ne kaikki asuu lähekkäin mut mä asun 10min automatkan päässä. Mulle ei ikinä kerrota mitään ja muutenki niillä on jotai inside vitsejä jolle ne kokoajan nauraa ku mä vaa oon siinä vieressä.

Hukka

Mulle kävi kanssa noin. Kaverit alko jättää mut pois ja porukkaan tuli uusia tyyppejä jotka ei kyenny sietää mua. Mä vaan häivyin. Etin itelleni uusia kavereita ja aloin olee vaan niitten kaa. Vähän mun jälkeen yks toinen heitettiin ulos porukasta, mutta se osti asiasta älämölön. Siitä tuli hirveet keskustelut, mutta se pääs takas porukkaan.

Foldcap

Jos kaverit on tollasiii sun ei ole tarve olla heidän kanssa. Aikuisena ehtii hyvin todella hyviä ystäviä saamaan. Kun ovat ikä ja elämän kokemukset kehittäneet. Kannatta keskittyä koulun käyntiin kaikki kouluasteet lukio yliopistoja jos tarvii niin kesä ja joulutyöllä oipskelurahat hankkia. Elämä muutenkin ohjaa ihmiset työn mukana moneen eri kaupunkiin niin ystävät on hyvä saada kun on aiikuinen ja vakaa työsuhde.

Kiisufani<3

Kannattaa miettii että tuleeko noista kavereista enemmän hyvää vai harmia, jos ne ei oo kunnon kavereita sanoisin et parempi vaan olla yksin, mut ymmärrän et yksin olo pelottaa aika monia. yritä ympäröidä itses ihmisillä jotka kohtelee sua hyvin, jos ne ei tee niin nii ne ei ansaitse sua niiden kaveriks :) <3

Vastaa aiheeseen: Kaverit jättää ulkopuolelle

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top