Siirry sisältöön
:(

En osaa koskaan kieltäytyä(enkä pysty kun ne aina pakottaa) että menisin kavereitten kanssa johonkin tai, että ne tulis meille. Sanokaa syitä mitä sanotte kavereille, jos ette vaan yksinkertasesti jaksa olla niitten kanssa.

Azzie

Itse sanon ystävilleni ”Tänään ei vain huvita”. Jos ystävyys on aitoa, se kyllä kestää sen, ettei joka päivä tarvitse jaksaa tai huvittaa nähdä.

Kata

Hei!

Ikävä kuulla, että kaverisi eivät kunnioita sinua. Ovatkohan he sitten oikeasti hyvää seuraa sinulle? Syyksi pitäisi riittää se, että tänään ei vain jaksa. Olethan kertonut kavereillesi, että välität heistä eikä vika ole kavereissasi vaan tarvitset vaan omaa tilaa? :-)

Samu, nuortennetin toimittaja

Hei!
Kerroit viestissäsi, että kaverisi pakottavat sinua olemaan heidän kanssaan.
Pakottaminen on väärin, sinun kuuluu itse saada päättää oletko kavereidesi kanssa milloin.
Kerro kavereillesi suoraan vaan, että et halua tänään olla heidän kanssaan. Mikäli he jatkavat vielä pakottamista, kerro asiasta jollekin luotettavalle henkilölle, vaikkapa vanhemmillesi.

Mukavaa syksyä sinulle :)
Samu, Nuortennetin toimittaja

Jokujonne

Haha, mä just haluaisin tommosii kavereit jotka käy joka paikas hengailee ja niin pois päin. Mul on vaa muutama kaveri mut ne vaa istuu tietokoneen ääres pelaamas.

Jenna >pt

Hei! Aika inhottava tilanne. Itse sanoisin syiksi esm. Äiti tai kolumni on kipeä. Mie teen läksyjä ja harjoittelen kokeeseen. Lähen kauppaan. Haluan olla omassa rauhassa. Meillä on vieraita . Tai sitte ihan vaa suoraan että Mie haluan olla myt oman perheen kesken ja te ette pääse meille. Ne jatkaa tota niin kauan että sä sanot niille sen suoraan! Tsemppiä?

nimimerkki

– Äiti (tai isä) sanoi ettei käy :D
– Hirveesti kouluhommia

tai sitten voit vaan sanoa että et jaksa tänään! Se on ihan legit syy ja kaikkien pitäisi ymmärtää ettei aina ole energiaa.

Vastaa aiheeseen: Kaverit pakottas oleen niiden kanssa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top