Siirry sisältöön
minävaan

hei! täällä kirjottelee onneton ysiluokkalainen tyttö espoosta. kuulostaa ehkä oudolta, mutta parhaat kaverini pilaavat itsetuntoni ja joskus satutan itseäni pahasti koska heidän sanat satuttavat mua niin paljon.. he haukkuvat mua joka päivä, lyövät, arvostelevat.. pelkään jokaista sanomaani samaa, koska heillä on aina jotain satuttavaa kritiikkiä. etenkin jos kerron mielipiteeni jostain asiasta. tunnen itseni todella onnettomaksi ja arvottomaksi heidän takia. he ovat mun ainoita ystäviä, enkä haluaisi laittaa välejä poikki vaikka he tekee mun elämästä suoraan sanottuna helvettiä…he eivät edes tajua että mua sattuu kokoajan. mun mielenterveys on mennyt huonompaan suuntaan. en todellakaan tiedä mitä tehdä, toivon joka päivä että mulla ois kivoja sekä ystävällisiä kavereita jotka ei haukkuis tai arvostelisi mua :( + toinen näistä kavereista kärsi masennuksesta, ja silloin mä autoin häntä, ja näinkö hän antaa takaisin?

Tammenterho

Hei! En ole mikään ammattilainen kun tulee ystävyyteen, mutta tuo ei todellakaan kuulosta yhtään hyvältä. Ehkä sinun kannattaisi kertoa heille avoimesti että tuo mitä he tekevät ei tunnu kivalta ja pahoittaa mieltäsi. He ehkä eivät tajua että he satuttavat sinua käytöksellään, joten ainakin mielestäni kannattaa mainita tästä heille. Jos he eivät tajua sitä ja jatkavat tuota käytöstä, niin on ehkä aika päästää irti heistä, pitää avoin mieli siitä että kyllä sinä löydät uusia kavereita kunhan vain olet oma itsesi ja olet rohkea! (:
Toivottavasti tästä oli jotain apua eikä tuhoa mitään. Onnea matkaan! Ja muista älä anna kenenkään työntää sinua pimeään paikkaan(:

ystävyystietäjä96

Älä ole heidän ystävä

14v poika

Jos ystäviesi kritiikki sattuu sano se suoraan jos he ovat ystäviäsi he ymmärtävät lopettaa. Saat kyllä muitakin ystäviä jos he eivät ole ystäviäsi.

Vastaa aiheeseen: kaverit pilaavat itsetuntoni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top