Siirry sisältöön
Joohh

Joo eli siis oon 14 ja oon 8lk atm. Tänää kävi yks aik jännä juttu joho ny haluisin apuu. Oon aina ollu tosi epäsosiaaline enkä oikee tiiä ikinä mitä tiettyihin asioihin pitää vastaa. Mut siis asiaan.

Eli siis mun yks kaveri suuttu mulle yks päivä jostain ja kysyin mistä. Se sano et koska valitan liikaa ja oon nii huomionhakunen. Noh sit vähä aloin olee ”ilkee” tai sanoo vähä ilkeesti mut en kuitenkaa puhunu omasta mielestäni pahaa. No sitte kulu vähä aikaa ni mun kaks muuta ”kaverii” suuttu samasta syystä ja sama taas alko. Sitte tänää kävi sillee et ku en tullu kouluu koska oon kipee. Ni ne kaverit joidenka kaa mulla oli menny välit ni ne puhu must pahaa keskenää ja ne laitto mulle kaikkee mahollist viestii. Sit yks tyyppi tuli laittaa viestii joka oli niitte kanssa siel ni se laitto et ”puhuuks noi sust pahaa vai?” Sit sanoin joo ja kerroin mitä ne on sanonu sit ne oli näköjää juoninu sillee et se yks tyyppi kelle kerroin niistä muista ni se kerto sitte niille. Sitte ne kaikki alko laittaa viestei et oisin puhunu pahaa ja nii. Kukaa niist ei halu antaa anteeks. Sitte sanoin vaa niille etten oo omasta mielestäni puhunu pahaa ja siit alko taas hirvee haloo. Ja ny en uskalla mennä kouluu enää ku mul ei oo ketää kaverii joka puolustais mua..

Kata, verkk@ri

Moi,

hyvä kun uskalsit kirjoittaa!<3
Oli tosi väärin, mitä kaverisi tekivät. Voisitko puhua tapahtuneesta kotona tai koulussa jollekin aikuiselle? He voisivat osata auttaa sinua.

Paljon voimia! <3Kata

Vastaa aiheeseen: Kaverit puhuu pahaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top