Siirry sisältöön
kiusattuko ?

Mulla on sellanen pieni ongelma, että en oo ihan varma kiusataanko mua. :o Nimittäin mun kaverit, jotka on myös mun luokalla, on yhtäkkiä alkanu haukkumaan ja syrjimään mua. Se alko tällä viikolla. Kun menin normaalisti kouluun ja toinen niistä mun kavereista jutteli muille se yhtäkkiä sano ”Painu v*ttuun, kukaa ei halua sua tänne!” Hyvä etten alkanu itkemää, niin pahalta se tuntu.

Sitte toinen tilanne oli kun nää kaks kaveria ja muita meidän luokkalaisia istuivat käytävän penkillä. Olisin mahtunu siihe vielä ihan hyvi, niimpä pyysin niitä tiivistämään. Sitte istuin siihen ja ne alko heittää tällästä: ”Mitä tuo läskiperse istu toho nyt tässä ei mahu istua.” ”Me kuollaan tänne!” Sit ku lähdin pois, meinas taas itkettää. Se pilas mun päivän…

Osaisko joku kertoo mitä mun pitää tehdä ? Olisin TODELLA kiitollinen avusta !

minttu

Musta sun kannattais ensin kysyä kavereiltasi syytä käytökseensä. Tollanen luokitellaan musta jo kiusaamiseksi, mutta kannattaa ensiksi yrittää selvittää asia kavereittesi kanssa, sillä voi olla etteivät he tiedä loukanneensa, vaan kuvittelivat olevansa hauskoja. Ensikerralla kerrot, että se ei ollut hauskaa ja että ilkeily tuntuu pahalta.
toi on kyl ihan kauheeta, kun ystävät, joihin on kuvitellut voivansa luottaa, yhtäkkiä tekeekin noin..

HentKu’

Tuo kuulostaa kyllä kiusaamiselta, ei toisten haukkuminen ole oikein. Yleensä haukkuvat ovat itse kateellisia tai heillä on huono itsetunto. Ei kannata uskoa mitä kiusaaja sanoo, kun voit yhtä hyvin antaa asian mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Voit myös halutessasi kertoa opettajalle tai puhua koulukurattorille tai terveydenhoitajalle. Aina kannattaa puhua kiusaamisesta jollekin, koska se helpottaa oloa.

Yritä selvitä tilanteesta! =)

yks tyyppi vaan…

Tuommonen on aikas outoo, jos kaverit ykskaks alkaa tehä noin… koita puhua niitten tyyppien kanssa ja selvitä mistä toi johtuu.

Sään haltija

Minä ainakin luokittelen tuon kiusaamiseksi. Anna samalla mitalla takaisin ja kerro jollekkin, se helpottaa mieltä ;)
Vaikutit ainakin tosi mukavalta, ihme et sua kiusataan! Kannattaa kertoa opelles, vanhemmilles ja/tai terkalle, jotta he ovat ajantasalla jos sattuu vastaavia tilanteita. Hyvää päivän jatkoa ja myötätuulta sulle! P.S: Jos tuntisin sinut ihmisenä ja oisin samassa koulussa kanssasi, niin näyttäisin niille taivaan merkit!

samalla mitalla?

Sitä en suosittele. Siitä syttyy vain sota.

Yritä puhua heille. Mutta jos käytös jatkuu, kerro ylemmälle taholle, vaikka kotona tai kuraattorille tai jolleki opelle tai jopa terkkarille.

Tyttö97

Mä oisin sanonu pari sanaa. Luuleeks ne olevansa tän maailman kingejä?? Ota homma ittelles, ja eti uudet kaverit. Jaksamisii =(

..

mul oli samoi ongelmii about vuosi sitten! se tunu hirveelt, et kaikki kaverit vihais sua, mut parin viikon pääst tajusin et kaikki ilkeily lähti yhest tyypist joka vaa pelkäs et se joutuu porukan ulkopuolelle ja halus olla kaikkien pomo. mä sain kaiken taas normiks sillee et yks kaveri kierrallaa alotin niiku ystävystymisen uudestaa ja sain ne tajuun et ei oo mitää järkee jättää mua ulkopuolelle ku oonkin tosi hyvä kaveri!! tsemppiä hei sulle, tää vaatii voimia!

MÄ vaan

mun mielestä sun ei pitäis välittää niistä tai kertoo jollekki aikuselle mua itteeki on kiusattu ja kerroin siitä omalle äidille ja siitä otettii sitten yhteyttä kouluun ja kiusaajat sai jälki istuntoa ja lopetti kiusaamisen :( ikävä sun puolesta

Kiusattu hevostyttö?

Hei! Oon tällänen aika nuori tyttö [osa tekstistä poistettu] :) Mutta joo mulla on niin sanotusti ”Kavereita” ja probleema… Oon tällänen tyttö Suomesta, mukava hauska en ole koskaan kiusannut ketään oon puoliksi rikas ja taas puoliksi köyhä, mutta itse en osaa määritellä tätä asiaa. Ihan hyvä ulkonäkö muiden mielestä mun ei :c Mutta nyt siihen ongelmaan ne ”Kaverit” On alkanut syrjiä minnuu? Tää tuntuu aika pahalta meiän luokalle tuli uus tyttö joka on rasittava yht’ äkkiä ne kamut alko hengailla ilman mua… Minnuu tönitään syrjitään ignoorataan ja puhutaan pahaa selän takana. Mie oikeesti itken välillä ja no nii… Tuntuu ahdistavalta ja yksinäiseltä nykyäään oon tällänen hiljainen ujo ja yksinäinen kakara.. Kirjotan tänne koska en osaa aloittaa keskustelua… Pyytäisin neuvoa.. Koska en tiiä kuinka kauan pystyn vielä jaksamaan pitämään puoliani….

Probleema 2
Kuten kerroin olen heppatyttö hevoset ponit shettikset tuo iloa elämääni, olen harrastanut 6-vuotta olen hulluna niihin..omassa ”linnakkeessani” on kaikki hevosista kynät kumit vihkot viivottimet kirjat yms. Pari viikkoa sitten tilasin itselleni liinan ja harjapakin ja ne tarvikkeet. Olen yrittänyt saada hevosta jo 4 vuotta tuloksessa…. Isäni ei millään suostu meillä olisi paikka vaatisi vain kunnostusta… Aina kun yritän näyttää tuo huutaa… Välillä itken ja haluaisin vain kadota pois..

Vastaa aiheeseen: ”kaverit”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top