Siirry sisältöön
Ulkopuolinen pönttö

Moi! Mä kuulun kolmen kaveriporukkaan jossa on mun lisäksi kaksi tyttöä, olkoot ne vaikka Olivia ja Ada. Minä ja Ada ollaan tunnettu eskarista saakka ja ollaan oltu kahdestaan parhaita kavereita kolmoselle. Sitten tuli Olivia. Alkuun lähti ihan hyvin käyntiin, meistä tuli trio. Sitten Oliviasta ja Adasta tuli aina vain käheisempiä. Minä en silloin enää oiken tykännyt Oliviasta, sillä välilläme oli piikittelyä. Sitten tuli nelosluokka. He olivat parhaita kavereita ja minusta ja Adasta oli tullut vain kavereita vaikka hän sanoikin että olen yhä hänen paras ystävänsä. He alkoivat pukemaan mätsääviä vaatteita yms. He kävivät toisillaan yökylässä, ja kuvasivat tilaan kuinka hauskaa heillä oli. Minua ei ikinä kutsuttu mukaan. Vaikka olisin viettänyt aikaa Adan kanssa meillä, Olivia siltikin soitteli Adalle ja sitten he rupattelivat pitkään. Olivia myös keplottelee itsensä mukaan huokailemalla miten tylsää hänellä on ja miten kukaan ei voi olla hänen kanssaan. Ada samantien kysyy haluaako hän olla meidän kanssamme. Minä pelkään että he laittavat samat vaatteet koulukuvauksiinkin jossa meidän piti ottaa kolmen kuva. Olenko vain ihan typerä vai olenko syystä sairaan mustasukkainen ja ulkopuolinen. Välillä mä vasn itken kun on niin kamala ja ulkopuolinen olo Adan ja Olivian takia.

Nuortennetin ylläpito

Hei Ulkopuolinen pönttö
Kiitos viestistäsi.

Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa”
-keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla
keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111)
tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa
anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Joku vaa

Vähän sama juttu mul. Munki kaks parasta kamuu harrastaa samaa harrastusta ja mä en ja niil on toistensa nimis jotai sydämmii yms mut ei ne mulle oo laittanu mitää yms, välil harmittaa, mut oon vaa tajunnu, et eihän kukaan musta tietenkää tykkää ja se on okei.

🏇❤️😶‍🌫️

Mutkin jätettiin ala asteelle tosi paljon pois porukasta ja melkein koko luokka oli siin mukana

Lol

Siis mulle on käynyt ihan samalla tavalla. Sun kannattaisi sanoa niille ihan suoraan että miks te jätätte mut ulkopuolelle. Kerro jollekin aikuiselle. Jos ne jatkaa niin jatkat sitä aikuiselle kertomista. Se ei tee susta mitään ”nössöä” tai ”noloa”. You know what? Sun pitäis jättää ne. Hanki uusia ystäviä. Mä pääsin tosta tilanteesta pois, kun mun nykyinen paras kaveri tuli meidän kolmen kanssa hengaamaan. Hänkin tuli kolmen porukasta, jossa se oli jätetty ulkopuolelle. Nykyään hengataan enimmäkseen kahdestaan. On jotenkin paljon vapaampi olo, kun en enää hengaa siinä triossa. Musta on tullu rohkeempi, avoimempi, itserakkaampi. Sun pitää näyttää niille et sä et tarvii niitä. Sä oot se vahva päähenkilö ja ne on vaa jotai random ohikäveleviä sivuhenkilöitä sun tarinassa. Ne ei ansaitse sua. Täs maailmas on 8 biljoonaa ihmistä. Sulle kyl löytyy uusia kavereita.

Vastaa aiheeseen: Kaveritriossa jään kolmanneksi pyöräksi:(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top