Siirry sisältöön
Poni

Moikka! Mua ahdistaa todella paljon, koska olen hieman pullea ruumiinrakenteeltani. Mun kyljet on tosi leviät, joten lantio ja kyljet on samassa linjassa, eli en omista kaunista lantiota :( Mulla on lösö maha, johon tuloo lähes 10 makkaraa, kun istun… mun jalat on myös paksut ja leviät, vähän sellaset patukkajalat. Mä en oo mistään kohasta ohut :( En ole ylipainoinen, mutta oon hieman pullea!

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Tää on kyl nyt tosi kliseinen vastaus mutta silti totta. Kehojemme epätäydellisyydet tekevät meistä kauniita. Täydellisyyteen pyrkiminen on täysin epärealistista ja turhaa. Jos olet valmis näkemään itsesi kauniina, vaikka ulkonäkösi ei vastaa langanlaihojen mallien ruumiinrakennetta, ”vikasi” muuttuvat vahvuuksiksi.

14v poika.

Älä huoli pyöreydestä tai painosta. Minäki olen 14v ja 65kg aikas pyöreä mutta silti erittäin onnellinen. Ja ne jalat, ne tulee painosta koska joudut kantamaan sitä ympäriinsä ni ne lihakset jaloissa kasvaa! On mullakin reidet isommat ku koko luokalla. Älä ole niistä nolostunut se vain tarkoittaa että olet vahvempi jaloista kuin muut! Kaiken voi kääntää hyödyksi, en osaa antaa esimerkkejä mutta itse käytin etuni koossa vapaaottelun parissa mutta itse voit löytää muitakin harrastuksia tai kivoja asioita! Ainii ja pulleisuus tai paino lisää sellasta juttua ku ”Endurance” Eli kestävyys.

Vastaa aiheeseen: Keho ahdistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top