Siirry sisältöön
..

Hei, oon 18- vuotias nainen, joka on todella epävarma kehostaan. En ole mikään perus laiha tyttönen, vaan pidän itseäni läskinä. Joka päivä mua ahdistaa olla minä, haluaisin siis olla joku muu..En pidä kehostani yhtään, jonka takia mun on vaikea olla juuri se mitä olen…Onko teillä ollut epävarmuutta kehosta ?

bower

Joo on, alko varmaan siinä kasilla ja ollu nytte yli vuoden. Yritän vaa psyykkaa itteeni ja peilin edessä itseä katsoessani ajatella vain positiivisia asioita itsestäni ja kehua ulkonököä. Uskon että kaikilla on epävarmuutta kehostaan jossain vaiheessa elämää, riippumatta siitä miltä näyttää. Usein se on vaan pään sisällä, että näyttää kauheelta, mieli tekee ihmeitä ja vaikuttaa meihin.

Toimittaja Kata

Hei ihanat!
Hienoa kun laitoitte viestiä!
En tiedä onko sellaista ihmistä olemassakaan joka olisi koko elämänsä ajan täysin ok oman ulkonäkönsä kanssa. Mutta tosiaan tuo mitä Bower sanoi, että kehuu itseään peilin edessä, se on mahtavaa. Jokaisen ihmisen pitäisi mennä ainakin kerran päivässä peilin eteen ja sanoa, että on todella ihana, tärkeä ja kaunis. <3

Nyky-yhteiskunnassa ympäristö ja media luo paineita siitä millanen pitäis olla, se luo riittämättömyyden tunnetta. Vähemmästäkin ahdistuisi. Jos ahdistavat ajatukset alkaa todella haittaamaan elämää, niistä olisi hyvä puhua vaikka terveydenhoitajalle tai esim. koulupsykologille. Itse olen käynyt terapiassakin, mikä on auttanut mua todella paljon itsetuntoni kanssa.

Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Kehoni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top