Siirry sisältöön
tyttö 15

Oon 15v tyttö ja olen huolissani omasta kehostani/ärsyttää oma kehoni,haluisin olla tukevamman oloisempi kuin muut tän ikäiset ovat.Ite oon sydänlapsi ja oon jostain lukenu että kaikki sydänsairaat lapset/nuoret on tosi laihoja.Ärsyttää ihan hirveesti,reiteni on kun jotkut kukkakepit,oon yrittäny tehhä joka pvä kehontasapainoharjotuksia ja yritän saada reitenki paksuuntumaan etten näytä niin laihalta.Mutta en taija onnistua.Mikä neuvoksi? hikoilen myös ihan pinestäkin jutusta,esim kun menen kouluun nii pitää pitää tyyliin 20 asteen pakkasellaki kevätttakkia ja silti oon ihan likomärkä,käyn joka ilta suihkuss ja pesen itteni hyvin ja aamulla laitan puhtaisiin kainaloihin deodoranttia,mutta ei auta ärsyttää ja pelottaa jos alan haista hielle tunnilla mulla on tosi pahan hajuine hienhaju.

Läski

Öhm, mä nyt ainakin tohon takerrun että ”kaikki sydändairaat lapset ovat laihoja”. Ei totisesti. Se johtuu täysin geeneistä, mitä vastaan on vaikea taistella. Kukaan ei toki synny 500 kilosena, mutta jos sattuu olemaan ettet liho millään, et vaan liho. Sellaisiakin on. Itse olen ns ”paksu” vaikka omistan oikeat kurvit. Silti olen aika isonkokoinen, koska lantioni ja hartiani ovat hyvin leveät, ja pituuttakin löytyy 170.

Ja kyllä, omistan itse sydänvian.

vinkkejä..

Hei sinä! Laihuutesi voi olla myös ns. perinnöllistä (luulisin) eikä se ole niin helppoa saada massaa lisää. Itse olen alkanut syömään hieman enemmän proteiineja ja teen myös lihaskuntoa lähes päivittäin. Ainakin minulla on auttanut! Voit myös laittaa legginssit housujen alle jos ei tule liian kuuma. Hikoiluun voi auttaa esim. että lähdet yksinkertaisesti aikaisemmin kouluun, jolloinka voit kavellä rauhallisemmin. Joskus olen lähtenyt eri paidalla kouluun ja vaihtanut sen vessassa ennen koulun alkua, niin ei tarvitse hermoilla että olisin hikinen. Itsellä auttanut hikoiluun ja hien hajuun käsidesi jota laitan vähän kainaloon ennen deodoranttia. Muista myös juoda tarpeeksi vettä!!! terveisin 14v tyttö

Havu

Hei!
Olen pahoillani puolestasi ja ainut neuvo minkä osaan antaa on että yrittäisit opetella olemaan sinut itsesi kanssa. Ihmisiä on monen laisia. Harmillista vain on jos et ole itse tyytyväinen itseesi.
Itselläni oli ihan samanlainen vaiva että mitkään deodorantit eivät auttaneet hien hajuun. Voisit kokeilla sellaista antiperspiranttia. Minulla se toimi.
Jaksu hali. :)

Vastaa aiheeseen: kehoni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top