Siirry sisältöön
Auttakaa-

Inhotan itseäni. En t-a-j-u-a mitä hommaan.
Mä oon teini-ikäinen tyttö. Mulle tuli tässä joku aika sitten yhtäkkiä kauhee halu tutkia seksiä paremmin. Halusin jotain fantasioita mieleen, esim itsetyydytyksessä. [osa tekstistä poistettu] Välillä mä sanon itselleni, et hei se on normaalia tuossa iässä. Kaikkia kiinnostaa seksi ja siihen liittyvät asiat. Sä kuitenkin lopetat sen vielä joskus, varsinkin kun vartut.

Mulla on kuitenkin kamalan huono omatunto. Miten mä oon voinu katella sellasia kuvia? Ällöimmät oon ohittanut, mutta silti. Idiootti minä. Auttakaa mua pääseen eroon tosta halusta :((

MLL Ylläpito

Heippa!

Pahoittelut, että olet joutunut odottamaan viestisi julkaisua ja kommenttia.

Ensinnäkin – et ole tehnyt mitään epänormaalia tai sellaista, minkä vuoksi sinun tulisi inhota itseäsi. Kiinnostus seksiä ja seksuaalisuutta kohtaan sinun iässäsi on täysin normaalia.

Kannustaisin sinua ennemmin käymään vaikka kirjastossa ja etsimään halutessasi kirjallisuutta, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta. On olemassa kirjallisuutta ja nuorten kirjoja, joissa näitä asioita käsitellään faktapohjaisesti sekä fiktion muodossa. Voisitko ammentaa niistä?

Se, mitä Internetin ihmeellinen maailma tarjoaa, on helposti sellaista, josta ei tule hyvä mieli ja joka ei ole tarkoitettu lapsille ja nuorille. Ei edes monelle aikuiselle. Niistä tulee helposti ahdistava olo ja ne jäävät vaivaamaan mieltä. Siksi aikuisille tarkoitettuun materiaaliin on asetettu ikärajat. Silti, kuten kirjoitin, moni meistä aikuisistakaan ei pidä niitä millään lailla miellyttävinä. Ihan kuin väkivalta- ja kauhuelokuvat, niissä tilanteet on monesti viety tasolle, joka ei vastaa millään lailla todellisuutta. Niistä on jäänyt puuttumaan myös seksiin ja kahden ihmisen kanssakäymiseen liittyvä tärkeä osa – tunteet.

Tutkiskele rauhassa omaa mielikuvitustasi. Uskon, että ammennat sieltä kaikista parhaiten!

Itsesäälissä

Hei, mulla on ollut ihan sama juttu ja nyt on sitten alkanut kaduttaan. Omasta mielestäni se on normaalia, mutta onko se sopivaa? Melkein joka päivä ajattelen, että olen idiootti. En oikeastaan katso kuvia, vaan luen ”kaikenlaista”. Kun sitten poistun netistä, alan miettimään, että mitä jos joku saa tietää? Mutta kuitenkin, Sä lopetat sitten kun vartut, niinhän itse sanoit. Itse en kestä edes ajatella millainen olin ennen. Eli nyt olen hieman varttunut ja saanut muuta ajateltavaa ja tietoa asioista. Ja kuten sanoin se on mielestäni normaalia, mutta tietyssä ikävaiheessa, sillä kuka nyt koko elämäänsä katsoo ”keksikuvia”. Mutta jos nyt voisin valita toisin, en olisi ikinä mennyt ”keksisivustoille”, olisin paljon onnellisempi! :)

Auttakaa- eli alkuperäinen

Hei! Ette uskokkaan kuinka vinkkinne, neuvonne, tsemppauksenne ja ylipäätään vastauksenne auttoivat. Oli todellakin huojentavaa päästä kertomaan mieltävaivaavasta asiasta jollekkin. En millään kehdannut äidille sanoa.. Olen todella kiitollinen ♡ Ja olette oikeassa siitä, ettei internetistä löytämät asiat ole aina mukavia. Oma vikani oli, jos jotain ahdistavaa jäi mieleeni – itsepä niitä luin ja/tai katsoin. Mutta asioista oppii.
Tiedän nyt, mitä tehdä. En aio jatkaa näitä nettiseksiasioita. Opin, että vaikka sainkin tietää monia uusia juttuja, niin monikin asia on epämiellyttävää, josta jää inhottava olo.

Ehkä sitten joskus voin vaikka puhua tästä äidilleni tai jollekkin. Siitä kuinka hairahdin nettiin kiinnostuksen vuoksi etsimään seksistä kertovia juttuja, mutta kuinka lopulta tajusin (sekä aivoissani, että MLL:n kautta) ettei se ole hyväksi.

Eli kiitos vielä kerran. Pienet sanat voivat saada ihmeitä aikaan.

Itsesäälissä

Kiva, että auttoi! Naurattaa, sillä toi toka viestisi, on kuin suoraan omasta pääkopastani :)Nyt kun mäkin sain jollekin kertoa, niin on helpottanut oloa paljon. Ja olen päättänyt lopettaa ja ehkä vielä joskus kerron äidilleni, ennen kuin hän saa tietää asiasta jotain toista kautta :)

Vastaa aiheeseen: Keksikuvien katselu netissä :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top