Siirry sisältöön
Läski palleroXD

Siis kelpaako pojillle lihavammat tytöt ylipäätään? Siis esim niin, että on 10kg> ylipainoa. Tuli tässä nimittäin mieleeni, kun tuntuu, että kukaan vastakkaista sukupuolta olevaa ei kiinnosta, kun hoikat tytöt. Miten läski vois saada pojan kiinnostuun ittestään? Kattooko pojat vaan ulkonäköä ekaksi? Vai tulisko suoraan juttelee? Mikä ratkaisee lopulta sen?

Lol

Ihan sama, kun en oo ylipainonen. Sorry

Nimetön

Mä ainakin kaon eka ulkonköö, mutta lopulta se luonne aika lailla ratkasee

Nimetön

Ei se oo oikee siit kii et onks lihava vai laiha (kuha ei niinku sairaalloisen lihava oo) vaa ennemminki siit kuinka sopusuhtanen vartalo on.. ainaki näin mun mielest. On vaikee sanoo ilma et näkee.. oon siis poika

Miau.

Ite olen muutaman kilon ylipainoinen ja seurustelen tällä hetkellä maailman ihanimman pojan kanssa, joka on normaalipainoinen :)

J3H

Jos sinä olet ylipainoinen, niin eikö olisi aika tehdä asialle jotain, esim. Laihduttaa?

Enkä sano tätä siksi, että saisit pojat kiinnostumaan tai että näyttäisit paremmalta ulkoapäin, vaan koska ylipaino on vaaraksi terveydelle. Hanki salikortti, harrasta lenkkeily ja yritä löytää mieluisin uhreilulaji itsellesi.

Sinä et missään vaiheessa sanonut suoraan, että sinulla itselläsi olisi mitään ylipainoa, mutta miksi muuten sinä olisit ottanut sen puheen aiheeksi? Voi myös olla, että sinulla on terveellisillä rajoilla oleva itseluottamusongelma, mutta sinun pitää päästä senkin yli.

Ja vastaus kysymykseesi: Jokainen katsoo aina ulkonäön perusteella, millainen henkilö on vastassa, mutta vasta luonne ja persoona saadaan selville itse keskustelussa. Joten sisäinen kauneus on yhtä tärkeää kuin ulkoinen.

:3

No pakko kelvata… Khyll ne hyvät pojat kattoo sisimpää, uskon niin.

Vastaa aiheeseen: Kelpaako pojille edes…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top