Oon 15v tyttö, ruskeat pitkät hiukset, siniset silmät, 165cm pitkä, painan n. 50kg ja käyn salilla. Millasist muodoista pojat tykkää? Itel kuppikoko 75A, mut kasvaa kokoajan. Haluisin niin paljon jätkän ja mietin vaan et millasist tytöist pojat tykkää? Luonteeltani oon kiltti, rehellinen, luotettava ja vähän ujo alkuun. Oon kans ehkä vähän sitoutuvaa tyyppiä. Rakastan halailuu ja vois vaik nukkuu vaa lusikas tai toisen lähel. Rakastan myös kaikkee silittelyy esim selästä ja kyljistä ja sit hiusten tykkään hipsutuksesta. Haluuko kaikki pojat vaa seksii? Välillä tuntuu siltä. Kyl seksi vois kuuluu suhteeseen mut vast sitte kun pystyy luottamaan kunnolla toiseen ja molemmat valmiita. Mua kans pelottaa et jos jätkäl olis kauheen iso et sattuuks, koska mul on pieni kiinnostus ja hänellä on n. 18cm, tytöt kokemuksia? Pojat vastailkaa et kelpaisinko kenellekkään?

kyllä

7 luokkalainen

Moi. Oon 13v. tyttö ja 7 luokkalainen. Millasista tytöistä jätkät oikee tykkää? Sellasit laihoista ja kauniista joilla on isot tissit ja hyvä peppu? Haluisin jätkän niiinn paljon!! Oon blondi ( hartiaan pituset hiukset) ja joku 167 cm pitkä. Painan vähä yli 50 kg ja kavereitten mielestä kaunis. Että kelpaisko tällänen tyttö?💖 haluisin kans soittaa rumpuja!

15v poika

Kelpuuttaisin sut ihan heti, ja vaikutat just sellaselta mitä haluaisin. Ja pojat ei mieti pelkkää seksiä jos ovat suhteessa, vaikka siltä saattaa joskus vaikuttaa.

potato_head

Moi, oon tyttö mut tuun tänne silti.
Mun mielestä kaikki kelpaa sellasena ku on ja on turha kysyy sitä, koska oot erittäin kaunis just sellasena ku oot!
Mä kyl ymmärrän sen myös, että epäilyttää ja ahistaa.
Mä en oo kieltämässä ketään kirjottamasta, mut muistkaa et ootte kauniita ja riitätte just tollasena ku otte! <3

Mukavaa talvea ja moikka!

Juuri teini-ikään tullut poika

Tää samaistuttaa yllättävän paljon ja mietin itsekin, minkälaisista pojista tytöt pitävät, että pitääkö olla pitkä ja lihaksikas vai enemmän mun kaltainen 159 senttinen? Olisi kiva tietää, jos kukaan on kiinnostunut nörteistä. Soitan fagottia ja harrastan teatteria. Eli sopiiko tytöille tälläinen sosiaalinen outcast?

Vastaa aiheeseen: Kelpaanko? (pojat)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.