möhö

Moi. Oon 06/13 poika [osa tekstistä poistettu]. Jos nyt tässä alkaa sen kummemmin kriteerejä latomaan niin tässä ois: [osa tekstistä poistettu] ikä joku 12-14v (eli 05-07), ei mikään hirvee plösö ja liikkuminenkin voisi maistua. Mutta sitten tietoja minusta;
– harrastan suunnistusta, hiihtoa, näiden yhdistelmää ja pyöräilyä
– konemiehiä ollaan ja tykkään asua täällä hevonkuusessa keskellä ei mitään, enkä mielellään missään kerrostalopytyssä ala asumaan.
– olen harras formula 1-fani
– ulkonäöstä sen verran että oon joku 160 cm pitkä, aika kevyt, ruskeet lyhyet hiukset (pesen joka ilta, ei oo mikään semmonen tukka että saa rasvoja puristaa hiuksista pois, tosin pää nahkani kutiaa ja hilseilee), naama ihan semmonen peruslärvi, ei mikään hirveen kommee, mutta eipä kyllä rumakaan (jos satutaan näkemään jollain ihme vippaskonstilla, niin saat vetää itse omat johtopäätöksenne)
– hyvä huumorintaju, olisi minun tuurilla henki lähtenyt omasta toimesta monta kertaa jos ei olisi huumorilla selvitty
– panostan jonkun verran opiskeluun
– olen omasta mielestä aito, rehellinen ja auttavainen
– mulla ei oo snäppiä [osa tekstistä poistettu]

Olen erittäin hyvillä mielin jos vastaat! Kiitos jo nyt

Girl

Kyllä sä mulle kelpaisit❤️

Vastaa aiheeseen: Kelpaanko tytöille täällä xD
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.