Siirry sisältöön
täs mä vaa..

Siis oon 15w ja harrastan tanssii..oon aika urheilullinen. Oon blondi [osa tekstistä poistettu]..tuntuu vaa etten kelpaa kellekkään?

Nimetön

Jos kukaan ei oo lähestyny sua seurustelumielessä, se ei kuitenkaan tarkoita ettetkö ois kaunis ja haluttava! Omakohtaisesti pidin itseäni melkein koko yläasteen aivan tavallisen näköisenä, ei mitenkään erityisen hyvänä tyttöystäväkandidaattina. Olin sitä paitsi hiljainen ja syrjäänvetäytyvä. Vasta ysillä aloin tuntea itseni kauniiksi, mutta kukaan poika ei siitäkään huolimatta flirttaillut tai osoittanut muutenkaan pahemmin kiinnostusta. Ja nyt, kun oon 18, minua lähestyttiin vasta kunnolla.

Jos tahdot seurustelukaveria, voisitko itse olla aloitteentekijänä? Minua sinkkuuskaan ei haitannut, joten päätin että vasta opiskeluiden ja muiden suunnitelmieni jälkeen lähden etsimään itselleni poikaystävää. Elämä on kuitenkin oikukasta. Ja nuoruudesta voi -ja kannattaakin- nauttia monella muullakin tavalla. Saattaa myös olla niin, että useampikin poika katselee sua sillä silmällä;)…

Vastaa aiheeseen: kelpaanks kellekkään??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top