Siirry sisältöön
Grotesque canine

Kun muut tekee näitä lankoja niin teenpä sitten minäkin :D En flirtatakseni vaan ihan vaan kuullakseni kelpaisinko jollekin, vaikka olenkin outo

15-vuotias mielikuvituksellinen, ekstrovertti tyttö, ruskea tukka ja ruskeat silmät.
Olen usein iloinen, välillä ahdistunut.
Harrastan piirtämistä, musiikin kuuntelua, omien hahmojen luomista ja kehittelen niille seikkailuja ja maailmoja!! Joskus myös animoin! Mielikuvitukseni on hyvä, huumorintajuni KURAA. Osittain siis.
Olen myös turri. Anonyymiyden takia en fursonaani kuvaile. :D Lisäksi tykkään japanilaisista jutuista.

Lempijuomani ovat hedelmäjuomat, cream soda ja kaakao. Jos siinä on vaahtokarkkeja niin ui jui on hyvää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lempiruokiani en kaikkea jaksa kirjoittaa! Rakastan ruokaa, mutta sitä ei kyllä päältäpäin näe (olen nimittäin ehkä vähän liiankin laiha), ellen juuri satu syömään!

Minulla on Asperger-piirteitä, ADHD ja OCD…

Luonteeni on iloinen, empaattinen, ailahteleva, utelias ja luova.

Vihaisena olen pahansuopa ja ärsyttävä vihaa pirskuva olento, joka lopulta rauhoittuu…puolet kiukusta on kuitenkin vain sitä, että ei ole vielä syönyt.
Kuka voisi olla vihainen, jos ahmii patonkia?

05 boika

kelpais

13v poika

Kelpais, liian usein ajatellaan että pojat tykkää vaan ”oikeanlaisista” tytöistä. Kaikki oomme erilaisia ja se on hyvä niin.

Moi

Tosta keskustelusta inspiroituneena teen myös tälläisen.

Eli olen noin 11.v eksovertti, lukutoukka, Cheer fani ja todella nolo!!!
ONNISTUN Jotenkin aina mokaamaan tai nolaaman itseni muiden kanssa, mutta nauran aina jälkikäteen niille vaikka siinä hetkessä nolottaa. Urheilen semi paljon, luen ja katson puhelinta. Oon tällänen tavallinen tyttö joka ei nyt tällä hetkellä keksi muuta tekemistä kuin nettifoorumeilla selaamista…

KELPAISINKO??

Vastaa aiheeseen: Kelpaisinko? :D

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top