Siirry sisältöön
(empty)

Moikka. Olen 14v poika ja mulla on tosi huono omatunto joten siks aattelin laittaa tänne et oonko mä pelkkää ilmaa…

Olen fyysisesti:

Lyhyt (150cm) ja kevytrakenteinen. Mun keho on aika lihaksikas muttei ne näy ulkopuolelle koska ei oo murrosikäkään alkanu viel. Pidän huolta hygieniastani. En ole tyylin perään ja hiukset yleensä on miten on. En polta tai juo! Mun hiukset ja silmät on ruskeet.

Olen henkisesti: Rohkea, utelias, joskus pahapoika, en näytä surua, en naura samalle jutulle 3 kertaa enempää, urheilullinen, kunnian himoinen, epäilevä, yllytyshullu, usein rauhallinen, puhelias (eli jos keskustelua haluat sen saat), hyvä kuuntelemaan, romanttinen, en ole itsekäs, en pidä isoista porukoista, pidän huonoista vitseistä, olen kohtelias, pidän eläimistä.

Teen arkisin:

Urheilen monipuolisesti (korista, juoksua, pyöräilyä.) Olen yleensä kotona ja ruutuaikani vuorokaudessa on n.2-4h. On aikaa paljon kavereille ja koiralleni ♡ xD. Tykkään jutella median välityksellä jos juttu löytyy ja se on yleistä mun päivässä. Hoidan asiani huolellisesti ja en ”IKINÄ” luovuta!

Unelma tyttöystävä:

Rehellinen ja hummorintajuinen. Luonnollinen ja rakastava. Hyväksyy erillaisuuden!! Ei pimitä joka asiasta!! Täytyy olla urheilullinen ja pitää eläimistä. Plussaa ois myös jos se ois vähän pahatyttö :)

Saattoi tuntua aika moiselta nörtti tekstiltä mutta en ole nörtti :) Jos viitit laittaa tonne alas jotain nii se tekis mun päivästä paremman :) Kiitos!

13 vuotias tyttö

Hei!

Tekstisi oli ihana, ja vaikutat tosi mukavalta ja ihanalta ihmiseltä. Kelpaisit todella monelle tytölle, kunhan menet vain juttelemaan ja tutustumaan, ja annat huomiota tytölle, siitä me pidämme. :-)

toinen 13v tyttö.

samaamieltä! moni tyttö olisi tosi kiinnostunut sinusta,kuulostaa tosi mukavalta ja vaikutat sellaiselta,joka osaa odottaa ja kuunnella kumppanin mielipidettä. jatka samaanmalliin kyllä odotus palkitaan ja kelpaisit oikeinhyvin monille tytöille. tuntui hyvältä lukea sun teksti ja huomata, ettei kaikki pojat ole sellaisia perseen perässä kulkevia urpoja. kiitos sulle piristit päivää.☺

Vastaa aiheeseen: Kelpaisinko? (tytöt)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top