Siirry sisältöön
Asperger

Oon 13 v poika, 161 cm pitkä, 50 kg painoa, tummanruskea lyhyehkö tukka, syvänsiniset silmät, hiljane, rauhalline, vähä nörtti (keskiarvo lukuaineist 9.15), en ol mikää kauhia lihaskimppu mutten huonokuntonenkaa, ujo, vanhoillinen. uskollinen, suvaitsevainen, huumorintajuinen (paitti pervovitsit ei mee), täysin raitis sillä tupakka, alkoholi ja energiajuomat ovat mielestäni vastenmielisiä jo hajultaankin. myös luen paljon ja olen ’kirjaviisas’

hh

kullä sä varmasti kelpaisit, paitsi ainakin mä olen hiukan kaksimielinen

Nimetön

Todellaki kelpais :))
Mä tosin tykkään siit ettet oo sellane päihde ja energiajuoma ihminen, kun silleen kaikki tykkää ainaki niist juomist jne. (:

IHANA

Kelepaa. <3 oot ton perusteella ihana.

Asperger

Kiitti, kiva kuulla joiltai rehellisii mielipiteit, ku jos menee jotai tämmöst koulus joltai kysyyn, ni kohtuu todennäkönen vastaus olis ”Hakeudu hoitoon” tai jotain siihe suuntaan.

P.S. Samaa mieltä, energiajuomat ja päihteet on pahasta

P.P.S. Mitä ’kaksimielinen’ tarkoittaa, oma arvaukseni olisi ’varautuneesti suhtautuva’? sori, vedenpitävä
nörtti : D

Nimetön

Luultavasti, todella vaikea kuitenki sanoa. Nörtiks ei itseänsä kannata sanoa, et ainakan kuulosta sellaselta. Vähän itseluottamusta kehiin, niin eiköhän aika moni tykkäisi! ;)

Nimetön

se meinaa et pervo vitsit menee läpi

Asperger

Ymmärsit yhe osan vaa väärin, mun mielest siin et on nörtti ei oo mitään huonoo, iha yht lail ku se o vaa sana jota ihmiset käyttää haukkumaan viisaampiaan, ni pointti on se, et jos joku haukkuu sua nörtiks, ni älä ota sitä ittees, sehä vaa todistaa, et sää oot teist kahest se fiksumpi. eikä mult ainakaan yleisesti itsevarmuutta puutu, paitti välillä tyttöystävän suhteen.

<3

todellakin kelpaisit! ja ihan sama juttu pervovitsien kanssa.

Vastaa aiheeseen: Kelpaisko teil? tytöt vastaa!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top