Siirry sisältöön
EMo

Oon 17 vuotias tytsy. Olen 162 cm pitkä. Normaali paino. Tykkään käyttää tiukkija farkkuja, mutta niissä pitää olla aina jotai emo tyylii. Mul on mustat hiukset joissa pinkkejä raitoja. Pidän emo tyylist se on vaan sellasta joka kuvaa mua ja mun elämää. Mun luokka laiset jätkät tuijottaa oudosti mua ja laittaa tekstareita. Onks sun elämäs joku vika ku oot emo. Jos on mee vaik nuorisokotii luki yhes viestis. MITÄ Mieltä teootte

yksinäinen poika -95

kyllä kelpais.

minun yleinen ajattelu tapa on senlainen että ulkonäkö on vain sivuseikka, minulle on tärkeämpi LUONNE.

ps. minä olen itse 174 cm pitkä, ruskeat hiukset, vähän tukeva (jos se on sinulle tärkeä tieto) luonteeltani olen aluksi hiukan hijainen, mutta kun tutustun ihmiseen paremmin alkaa ujous katoamaan, siniset silmät, hiukset ruskeat (en ole koskaan värjännyt).

jani96

miksikäs ei. jos ikä ei oo este :)

ja kyl mä tunnen pari emoo. ja ne on ihan mukavia ihmisiä. joskus tuntuu et vain ne osaa auttaa mua joissain vaikeis tilanteis.

ps. jos sä haluut tietää samat mitä oot ite laittanu.
mä käytän ite räp tyylistä asustusta mutta myös joskus nu’est bändin tyylisiä vaatteit. oon noin 175cm pitkä, paino on vähän normin alspuolel ja hiukset oon kahesti värjänny blondista ruskeeksi ja nyt mul on vaihtunu hiusten väri muutaman vuoden välein blondi-brunette välillä. ajattelin kyl ite värjää mustaksi jossa on sähkön sinistä oheneva raita korvalta otsalle kun hiukset ovat taas pidemmät. mun setä kiusas ja leikkas ne pois.

Vastaa aiheeseen: Kepaisko pojat??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top