Siirry sisältöön
Raidallinen suru

Kertoisitko hieman päivästäsi?
Tai ystävästäsi.
Ehkä koulustasi?
Sattuiko jotain tänään?
Onko sinulla painolastia jota haluat purkaa?
Onko kaikki hyvin?
Mikä on suosikkipaikkasi?
Mitä sinä et voi sietää?

Hei.
Haluaisin lukea sinun ajatuksiasi.
Tämä on vain minun juttukaverin puutettani..
Yritän lukea kaikki, ja ehkä vastaan.
Olisin erittäin iloinen jos joku kirjoittaisi jotain!

Huokaus

Mulla on yks ongelma. Meidän luokassa on semmonen tosi ärsyttävä kulttuuri ainakin joittenkin tyyppien keskuudessa, että jos tyttö juttelee pojalle tai toisin päin, ainakin toinen on ihastunu. Se on tosi rasittavaa, varsinkin nyt kun istun semmosella paikalla, jossa on aika ahdasta ja vaan poikia ympärillä. Miksi on niin vaikeeta tajuta, että ne voi olla vaan kavereita?! Eihän sitä kukaan oo koskaan kellekkään oo sanonu, että tyttö ja poika ei vois olla kavereita, mutta sen kyllä huomaa ihmisten puheista ja katseista.

Sitten toinen juttu on semmonen enemmän poikien keskuudessa (eli ei siis koske suoraan mua) oleva ”trendi”. Nimittäin sellanen ”homo” sanan käyttäminen haukkumasanana. Ja se saattaa olla ihan vaikka tämmöstä:
”Pölöpölö…”
Sitten, ilman mitään syytä
”Homo”
”Ite oot” ja tönäisy.
Mä oon huomannu tämmösen käyttäytymisen olevan tosi yleistä ainakin mun luokkalaisten poikien keskuudessa.
Ärsyttää.

H

Ahdistaa. Olen iloinen vain yhden kaverin kanssa. On muitakin, mutta noiden kanssa ahdistaa. Koulussa menee hyvin. Oon aika hyvä koulussa. Ooon kasilla ja arvosanat vaihtelee kasista kymppiin.
Rakastan metsää siellä on rauhallista. Odotan joulua, joten harmittaa, ettei lumi oo tullu vielä. Tää päivä oli ihan kiva :)

Heh

Kuulostaa aika oudolta toi haluan lukea ajatuksiasi hehhe😂
Mutta itekki oon vähän juttukaverin puutteessa

HeheMoi

Päivä on ollut hieman tylsä. En ole kauheasti tehnyt mitään. Kaveriporukassa kaikki on hyvin, koulussa myös. Vähän huolia, tuntuu hieman masentuneelta..
Tykkään olla pihalla, metsissä. Siellä on rauhallista! En pidä siitä, kun joku valehtelee, tai ei esim käytä kypärää vaan koska se on ”siistiä”..

Tallaista täällä, kiitos!

Santouryu

Perkeke ei jaksa. Lukion 2. jakso on vaihtumassa seuraavaan ja nää pari pv aikaa levätä. Pitäs tehä ne hemmetin opo1 kurssin lomakkeet, joisa pitää kertoa itestää ja omista suunnitelmistaan. Ne lomakkeet on pitkiä ja kyssärit pitkiä. Mulla kaikki mun suunnitelmat on jo suunniteltu mutku se on niin vituttavaa kirjottaa ne sinne wilman lomakkeisii. Ainii, ja sit pitäs miettii autokouluu ja pitäs pakottaa ittensä menemää kuraattorille että oma tilanne ei pahene. Ongelma vaa on se, että hemmetin puhuminen omista asioista ahistaa saatanasti. Puhuminen on yliarvostettua. Mieluummin kirjottaisin tai tekisin memejä omista asioista. Voi vittu ja vielä kerran vittu.

Toinen asia mikä mietityttää on se et voiko Suomen poliisii ees luottaa sillä tavalla miten siihe voi luottaa. Tarkotan siis sitä Elokapina juttua, mutta nyt ei aleta siitä puhumaan (aiheuttaisi varmasti kovaa puheensorinaa).

Kolmas asia/t, mikä mietityttää on oma identiteetti. Oonko aseksuaali vai hetero? Oonko psyykkisesti nainen, vaikka siltä ei tunnu ja siis ei tunnu ees mieheltäkää. Onko mun tuntemukset ees oikeita, onko ne vaa shittii mitä mun pää on keksiny.

Neljäs asia, mikä vituttaa on vittumaiset internet tyypit. Etenki ne keskustelut missä esiintyy misogyniaa, homophobiaa, transphobiaa, anime ja manga vihaa ja muuta vihaa tekee mulle paskan mielen. Ei perkele pitäs semmosia ees lukia.

Meen lukee snk ch 134, jonka jälkee vois fanittaa op. Hemmetti, unohin fanittaa täs viestis op:sta. No ehkä seuraavas viestis, jos satun tulemaa tähä keskusteluu uuestaa.

3lk

Tänään on lauantai. 7.11.2020
Tällä hetkellä loikoilen sängyllä. Ajattelin tänään syödä karkkia, ulkoilla, nähdä ehkä yhtä kaveriani ja neuloa.
Huomenna on isänpäivä.
Pitäis treenata tiistain sanakokeeseen! mutta mä oon välillä, niin kuin tänäänkin #laiskamatonen xdd
Toivon että vastaat.
Muista että olet hyvä juuri sellaisena kuin olet.
Äläkä pliis tuu valittaa että oon liian nuori tänne. Tiedän sen itsekin!
Terveisin:mä

Hupaisa kysymys :)

No siis mulla on tosi outo musiikki maku ja pelaan liikaa videopelejä xd :)

PS Major Lazer its a best ;)

Outo (ko?)

On ollu aika tylsä päivä ku en oo oikeen keksinyt mitään tekemistä ja oon ollu koko päivän vaan kotona ja kävin koiran kans lenkillä.

Koulu on ihan syvältä ku mulla on aika iso riita mun yhen ex kaverin kans ja oon sen takia ollu koulussa hirveen apaattinen ja mun pitkäaikaisin kaverini jo kyseli että mikä on mutta sanoin vaan että Kiia (nimi muutettu) on vaan niin rasittava. No mulla on kuitenki tasan yks luotettava kaveri ja seki on hevonen nii siitä voi päätellä aika paljon mun kaveripiiristä. No tää ”Kiia” vaan huutelee koko ajan kaikkia valheita musta ja yleensä oon aika itsepuolustautuva ja meen vaikka harmaan kiven läpi ettei mua ärsytettäis ja oon huutanut tälle Kiialle aika monesti päin naamaa aika rumasti. Mutta sitte yks päivä ku oltiin välkällä nii se oli jo siis koko päivän taas huudellut että tykkäsin muka meidän luokan Matista (nimi muutettu) ja en siis todellakaan tykkää siitä koska se on tosi ällöttävä. No sitte sillä välillä niin tää Kiia sai jostain päähänsä mennä puhaltaa ikkunat huuruun ja kirjottaa sinne Kirsti (nimi muutettu, minä) + Matti ja sitte se vielä piirsi siihen sydämiä ja kaikkee. No sitte ku näin tän nii huusin ehkä taas vähä Kiialle mutta sitte mulla palo totaalisesti voimat, katoin vaan Kiiaa hetken ja olin silleen että tee mitä lystäät mää häivyn. Ja sitte lähin julkiseen vaa itku kurkussa karkuun. Ja siis tää Kiia jonka paras kaveri on siis Marianna (nimi muutettu) kiusaa kaikkia muka aina vaan läpällä eikä ne tajua kuinka ärsyttävää se on muitten mielestä.

Suuuur kiitos jos jaksoit lukee tän loppuun ja jaksamista kaikille😂❤️

Suonjar❤️💚💛💙

Liikaa kaikkea. Ahistaa. Itkettää. SaKä-laki. Sorto. Syrjintä. Laittomat tuulipuistot Norjassa. Porojen kiduttaminen Ruotsissa. Bussilakko. Tietämättömät luokkatoverit. Loukkaavat kommentit.

We don’t forget. Me emme unohda. Mii eat vajálduhtte. We don’t give up. Me emme luovuta. Mii eat vuollán. Land back. Maat takaisin. Eana ruovttoluotta. ČSV, Čáje Sámi Vuoiŋŋa, näytä saamelaista asennetta, show the Saami attitude.

💔💚💛💙

Minä 💔

Mun päivä oli ihan ok, koska meillä oli kuraattori koululla ja menin sen luo ;).

Mutta nyt on ihan kauhee fiilis. Tajusin just, kuinka mä olin yhtä alempaisluokkalaista ’kiusannut’ ja se tapahtu siis mun ’kaverien’ kaa. En siis yritä olla ilkee tai kiusaaja jne, mutta jotenkin vaan kun mun ’kaverit’ rupes nimitteleen niitä ja suuttuun niille enkä mä sanonut mitään?! Meen varmaan huomenna pyytää anteeksi, jos osaan :(.

Tunnen nyt itteni hyvin tyhmäksi ;(. Ja samalla itkettää koska mulla on ihan p*ska elämä. Mua itteeni kiusataan, ja kotona tulee ilkeitä viestejä, ja mun ’kaverit’ ahdistaa mua mutta suuttuu mulle jos kerron niille siitä.

Koulussa on aina ahdistava tunne, oispa ollut ihan hyvä päivä aluks tai sitten ei. Enkä tiiä miten sen sais pois. Se tunne on ollu jo kauan, mutta terkkari sanoo vaan että ’se johtuu keväästä’.

Also, kaikki on sillee niin ja näin hyvin, koska jos nyt sanoisin että huonosti nii mulle vaan valitettais. ;(. Ja olen hyvin herkkä ihminen joten mä alan itkemään tyyliin siitä enkä vaan voi mitään.

Ja oon lesbo.

Ja mulla on nyt yks OUTO juttu:
Oon yhessä tytön kanssa, joka on mun kanssa samassa koulussa, mutta se käyttäytyy niinku ei oltais oikeen muuta kun luokkakavereita. Ehkä vaan oletan liikaa? Mutta tätä oudommaksi tekee se, kuinka se käyttäytyy sen ’bestiksen kaa.
NE AINA ESITTÄÄ JOTAIN LIIKKEITÄ JOISSA NIIDEN P*RSEET KOSKEE TOISIAAN JA NE TWERKKAA TOISTENSA NAAMAN EESSÄ JA ESITTÄÄ ETTÄ NUOLEE TOISTENSA P*ERSEITÄ. Joo. Se se on kuvottavaa ja sen takia haluisin vaan erota siitä tytöstä.

 

Että jooo

En tiiä Miks laitan tänne mitään halusin vaa kattoo mitä tääl on

11v

Huokaus: oon kans huomannu homoks haukkumista etenkin poikien keskuudessa. Se et tyttö ja poika ei muka vois olla keskenään ystäviä johtuu luultavasti yleisestä heteronormaatiiviajattelusta.
Oho, aika vanha viesti.
Hyvää kevättä kaikille!🌻

Vastaa aiheeseen: Kerro hieman, mistä vaan.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top