Siirry sisältöön
Kata, verkk@ri

Moi!

Kerro joku hauska fakta itsestäsi. Sen ei tarvi olla mikään ihmeellinen mutta ehkä jokin mitä ei kaikki sun kaverit tiedä sinusta. Näitä on hauska lukea.

Mä aloitan kertomalla itsestäni.

1. Rakastan siivoamista. Erityisesti imurointi ja kaikki tavaroiden järjestely on parasta. Mun huone onkin aina tosi siisti eikä kaverit voi ymmärtää sitä :D pliis sanokaa että joku muukin tykkää siivota!

2. Tykkään talvesta, kun on paljon pakkasta ja lunta. Itseasiassa en ole ollenkaan kesähelteiden ystävä, talvi on se juttu!! <3

3. Vietän mieluiten vapaa-ajan kotona tai luonnossa rentoutumassa. Tykkään olla ihmisten kanssa mutta palaudun parhaiten olemalla vaan itsekseni omien ajatusten kanssa.

Noniin sun vuoro!! Mä lupaan lukea kaikki! <3

Azzie

Minulla on vähän nuo samat. Pidän siivoamisesta, talvesta sekä kotona olemisesta, mutta kenties on vähän tylsää toistella samoja, ja aika pitkälti ystäväni tietävät minusta kaiken. En ole kovin salainen, mutta katsotaas.

1. Pelaan ystävieni kanssa mielelläni roolipelejä, joko netissä, tai lautapelejä. Mutta kaikki hahmoni ovat aina, poikkeuksetta, vastakkaista sukupuolta, mitä itse olen. Siihen ei ole oikein mitään erityistä syytä, se vain tulee itsestään.

2. Olen äärimmäisen looginen, ja uskon biologiaan aina pääsääntöisesti, mutta uskon myös yliluonnolliseen, vaikkei aaveiden olemassa oloa ole todistettu. Tämän takia en koskaan suostu kokeilemaan esim spiritismiä.

3. En jaksa seurata yhtäkään sarjaa. Elokuvia katson, mutten sarjoja, kiinnostus ei riitä.

# (¤.¤) #

Samaa mieltä!

1. Tykkään bongailla erilaisia lintuja :3

2. Rakastan kevättä! (näkee paljon erilaisia luonnonilmiöitä) (kevät, kuljen Hakaniemen rantaa… c:)

3. Diggaan kielioppiaineista (valitettavasti olen kuullut muiden mielipiteitä, että he vihaavat opetella ruotsin kieltä D:)

TiedätHyvinKuka

Mä tykkään nykyään hirveesti keittää nuudeleita ja syödä niitä puikoilla 😂 Ja rakastan myös talvea ja kirpeitä pakkaspäiviä!

Sasu, Verkk@ri

On tosi paljo asioita, joita melkee kukaa ei tiiä musta
-oon tosi diippi ihminen, mietin asioita enemmän ku mitä luulis
-rakastan matikkaa! En tiiä melkee ketää joka tykkäis siitä :/
-mäki tykkään siivoomisesta :D!

Jorgos

Tykkään ryypätä vähintää joka viikonloppu mut joskus arkenaki

Kyösti Von Tötterson

Mulla on tällä hetkellä meneillään aika monimutkanen seurustelu- /ystävyyssuhde ja me ei olla vielä oikein päätetty mitä me ollaan. Meiän molempien kamut luulee et me oikeesti ollaan kai vaa kavereita mut ne kiusottelee meitä kuitenki toisistamme.

# (¤.¤) #

No just.

Nuori

1. En tykkää helteistä ollenkaan ja kaikki on sillee wtf
2. Joskus ku meen kotii ja oon yksin niin ninjailen itseni yläkertaan koskematta lattiaan, eli periaattees leikin ”floor is lava”
3. Opettelen japania duolingosta

# (¤.¤) #

Varsinkin erittäin mukavan fiiliksen tuo se, kun menen joskus minun tyttökaverin kanssa katsomaan auringonlaskua järven rannalle.

perusihminenxdd

no niitä on monta mut kerron nyt vaikka kaks.

1. Tykkään siivota ja mun huone on siisti aina (taino ainakin puolet koska mun siskon puoli on yks kaatopaikka🤦‍♀️)

2. Jos teen jotain piirustus työtä tai maalaan niin en ikinä sen aikana tee mitään muuta ja mun kavereitten mielestä se on tosi outoo mut mun mielestä ei😂

prinsesa

oon omasta miele-stäni maailman paras tyypi

Just me

Ömm no siis…

1. RAKASTAN kielioppia, varsinkin ruotsin kielioppia don’t know why I just do.

2. Mun kaverit ei koskaan oikeen älyy et miten tää on mahdollista, mutta oon basically suunnitellu jokaista yksityiskohtaa myöten about seuraavat 30 vuotta mun elämästä. Oon myös tienny koko ikäni tasan tarkkaan mitä haluan ja mitä teen.

3. Mun on vaikee luottaa keneenkään, koska en itse näe itseäni minkään arvoisena ja koen olevani mitätön…

Jonne

oon plösö og boi

Nimetön

1 mul on tylsää

Vastaa aiheeseen: Kerro jokin fun fact itsestäsi :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top