Siirry sisältöön
Apua?

Hei! Olen 14 -vuotias tyttö ja ERITTÄIN ihastunut poikapuoliseen hyvään ystävään. Mitä tässä tilanteessa olisi parasta tehdä? Mahdollisesti hänkin pitää minusta, mutta pelkään, että jos asiat ei kuljekaan niin kuin olen ajatellut, menetän hyvän ja pitkän ystävyyssuhteen. Otanko riskin ja kerron hänelle tunteistani, vai pysynkö hiljaa?

hei

Etene ja odottele ihan rauhassa nauttien kaverisi seurasta. Joskus ihastuksen myöntäminen voi ajaa kaveruudenkin karille jos toinen ei tunnekaan samoin. Nythän voit ainakin viettää hänen kanssaan hyvin aikaa vaikka kaveripohjalta onkin, tarkkaile samalla hänen käytöstään ja eleitään näyttääkö hän sillä olevan ihastunut sinuun ja etene sitten sen mukaan tai kysele yleisesti onko hän ihastunut kehenkään.

xff44444

Totta vie meet puhuu sille, mee juttelee joku päivä sillee et ootte ihan kaksistaan ja sit kerrot sille miten paljon tykkäät siitä.

Apu

Minulla oli samanlainen tilanne. Tunteista saattaa olla hankalaa. Mielestäni kannattaisi ensin viettää hänen kanssa paljon aikaa kahdestaan ja halata tai koskettaa ihan muuten vain. Tästä hän saa vinkin ja hän kiinnostuu. Ole myös valmis kielteiseen reaktioon. Jos hän torjuu kosketuksia tai ei tunnu pitävän eleistäsi, sinun kannattaisi joko rauhoittaa suhteen ideaa tai unohtaa se kokonaan

Hyvin se menee!

Vastaa aiheeseen: Kerronko ystävälleni tunteistani?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top