Siirry sisältöön

Kertoisitteko pettämisestä tässä tilanteessa??

Mysteeri

Hei!
Haluisin kuulla ihmisten mielipiteitä siit pitäiskö teidän mielestä kertoo pettämisestä tässä tilanteessa:
Oon tosiaan huomannut mun jätkä puolisen kaverin pettävän sen tyttöystävää useampaan otteeseen tääl meidän paikkakunnal. Täl jätkäl ja sen tyttöystävää on siis kaukosuhde eikä se siks tiiä tästä mitä tää jätkä duunaa sen selän takana. Tiiän tän tyttöystävän instan mutta en seuraa eikä muutenkaan olla oltu missään tekemisissä mut ittee näin kerran petettynä sattuu kattoo tota touhuu vierest. En oo vaan menny viel kertoo kun oon kavereilt mielipidet kertomisest kysyny nii on tullut tosi jakaantuneit mielipiteit esim. ”rikot ne molemmat jos kerrot” jne ja sit muutama ollu sitä mielt et pitää kertoo. Mitä te ajattelette?

Sanoisin että kannattaa kertoo. Jossain vaiheessa varmaan kuitenki selviää sille muijalle ainaki toivottavasti joten parempi ehkä mitä aikasemmin saa tietää. Ja etenki jos tuota ei oi tapahtunu vaa kerran vaa useemmin ja useemman eri ihmisen kans nii kannatan kertomista.

12v ihmine<3

mun pitäis ehottomasti kertoo kosk se sattuu sitä tyttöö vie enemmän ku se saa kuulla si vast ns lopus et mielummin vaik käsket sen jätkän kertoo sille tai sit sä kerrot:)
toivottavasti auttaa byee<33

Kerro

Pitää kertoa

joku

Moi! Oma mielipiteeni on se, että olisi oikein kertoa petettävälle. Toinen vaihtoehto jutella pettäjälle aiheesta, mutta en osaa kuvitella, että se auttaisi.

Mysteeri

Joo tää pettäjä itte oli mulle vain että älä pliis kerro mun muijal koska mul on nyt niin hyvä suhde kerrankin enkä haluu menettää tätä mut kyl se tosiaan on parast kertoo pikimmiten sil muijal ihan silläkin uhal et tää jätkä joka pettää luultavast katkasee välit muhun

Moi

Todellakin kerrot! Suhde ei voi hyvin, jos toinen pettää ja mitä aikasemmin saa kuulla siitä sitä parempi. Ja vaikka poika pyytäis, että älä kerro, nii kerro koska se on silti pettäny ja on varmasti tiedostanu asian ja se voi toistua, tsemppiä (:

Kanttis vaa kertoa.

Mysteeri

Nyt se tyttöystävä tietää!
Järkyttyihän se mutta ilmeisesti kuitenkin jatkavat toistaiseksi kimpassa vaikka tosiaan tää jätkä oli ainakin käsipelii ollu toisen tytön kans enkä tiiä vaikka olisivat menneet paljon pidemmällekki.
En oikee tajuu miten se tyttöystävä pystyy tollasen jälkeen jatkaa mut pääasia että hän tietää nyt❤️

Vastaa aiheeseen: Kertoisitteko pettämisestä tässä tilanteessa??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top