Siirry sisältöön

Kertokaa mitä pitäis tehä? (Tytöille ja Pojille)

POIKA 15

Mä ”seurustelin” yhen tytön kaa pari vuotta sitten, mutta välit meni poikki kun se suuttu mulle ja se lopetti puhelinsoitolle meidän suhteen! Ja se muutti Turkuun. :( No nyt sitten ongelmaan. Mä löysin sen Facebookist ja pyysin sitä kaveriks. Se hyväksy sen ja sitten alettiin juttelemaan. Se pyys anteeks sen käyttäytymistä kun se jätti mut. Me juteltiin eka ihan tavallisia kuten ”Mites päiväs?” ja semmosia. Sitten se kysy et ”kuinka iso sul se on?” Ja mä kerroin sille. Ja sitten me alettiin puhumaan pervoja asioita. Sitten pariin päivään se ei ollu Facebookis joten mä aloin huolestuun. Pitäiskö mun? Sitten taas se tuli Facebookiin ja mä aloin puhumaan tavallisia asioita. Sitten pienen rupattelun jälkeen mä aattelin et voitaiskohan me jutella taas jotain pervoa. Mutta EI! Se alko huutaan mulle et se ei haluu ikinä enää jutella mulle eikä olla missään yhteydessä muhun! :( Mutta oikea ongelma on et se ei poistanut mua sen Facebook kavereista mutta kerto sen kavereille kaiken. siis KAIKEN! Sen koosta lähtien. (Sen kavereita asuu vielä täällä) Ja nyt kaikki sen kaverit hihittelee mun selän takana. Joten mitä mun pitäis tehä?! KERTOKAA MULLE! :(

POIKA 15

Kertokaa nyt oikeesti! Vai onks tää ihan liian vaikee juttu teille?

jani 96

pahan pähkinän heitit. nooo…o jos nyt ekas menisit faceen ja lähetät viestin sille kerroit et ei toisten yks. asioi saa kertoo eteen päin. voi kattoo netist et löytyyks joku laku pykälä tai jotain siihen et tilittelee toisten juttui.niin ja sit niille ketä hihittelee meet joko heittää valkosen valheen tai kerrot jotain.(en suosittele jos on lapsellisii tyttöi) en osaa muuten auttaa valitan

voi sua :(

Öö… kerro vanhemmilles, tai jollekki joka osaa lopettaa jutun!!.
Kehottaisin että yrittäisit puhua tytölle ja selvittätte sen jutun (alottiko tyttö puhumaan pervoja aluksi vaiko sinä.?)
Ihmettelen jos oli tyttö nii miks suuttua sulle… No eipä asialle voi ennää mittää, mutta älä välitä. HOX! asiat selviää vain puhumalla.

POIKA 15

jani 96, mä oon sanonut sille just tolleen mut ei se kuuntele. ja ne tytöt ne on TOSI lapsellisia, vois luulla joksikin ykkösluokkalaisiks.

POIKA 15

voi sua :( , tyttö alotti puhumaan pervoja! olen yrittänyt puhua tytölle mut se vaan haluu jatkaa. se tavallaan ei ymmärrä että mä oon pahottanu mieleni tommosest.

mitä sä kelaat?!?

muija heruttaa ihan suoraan ja sä sanot EI?!?!? neuvo= kaikki hihittelee sun selän takan ja muijat haluu suo.. mikä huono puloi täs nyt oli?

Vastaa aiheeseen: Kertokaa mitä pitäis tehä? (Tytöille ja Pojille)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top