Siirry sisältöön
Hieno nimimerkki

Jeps, eli kertoilkaa vaikka rippileiristä, -juhlista, konfirmaatioista, ulkoläksyistä, pukeutumisesta..

Kiinnostaa tietää. Ekaa kertaa paikkakunnan seurakunnassa ollaan päiväleirimallisena ja matkataan [Osa tekstistä poistettu.], joten ois kiva tietää.

Miumau

Moi, omasta riparista on kesällä kulunut jo kaksi vuotta, mutta muistan sen vielä kuin eilisen. Nykyään olen isonen ja olen käynyt yhdellä päiväriparillakin isosena!

Mun oma ripari oli vähän kaksiteräinen miekka: toisaalta vietin siellä ihanaa aikaa parin kaverin kanssa, mutta tunsin siellä myös ulkopuolisuuden tunnetta, koska olin vain ja ainoastaan niiden kavereideni kanssa. Mitä tästä voi oppia? Kannattaa tutustua uusiin ihmisiin!

Tietysti tuo päiväleiri on vähän erilainen, kuin leiri, jolla yövytään, mutta uskon, että siellä silti ehtii tutustua uusiin ihmisiin :)

Hmm, mitä muuta. No, konfirmaatiosta: kannattaa ottaa vesipullo mukaan kirkkoon. Oma konfirmaatiopäiväni oli yksi kesän kuumimmista päivistä ja kirkossa oltiin yli tunti. Siihen kuuluu paljon seisomista. Ja siellähän on vielä juhlavaatteiden päällä alba (valkoinen ”kaapu”) eli kuuma kyllä tulee. Meinasin pyörtyä konfirmaatioharjoituksessa, kun minulla ei ollut vesipulloa.

Ei kannata jännittää, se menee varmasti hyvin! Jos tulee vielä jotain kysyttävää, vastaan mielelläni

Vastaa aiheeseen: Kertokaa mitä vain riparista!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top