Siirry sisältöön
Tyttö010💋

Elikkäs moiiii!!!

Haluisin tietää että miten pojan kiinnostus ilmenee netissä tai mistä tietää että poika on kiinnostunut minusta esim snäpin kautta??

Tai jos oot ite poika minkälaisii snäppei lähetät ihastuksellesi vai jotain muuta, mitä?

Kertokaa kaikkia merkkejä myös netissä ihastumisesta💕💕
– – – > joojoo tiiän että ei oo varmoi merkkei mut kertokaa mitä lähettäisitte(kuvia) ihastuksellenne😉

Kiitti jos vastaa𝐭🫶🏼

Tyyppi

Mä en osaa auttaa, mut tulin kirjottaa tän sitä varten, et muutkin taas huomaa tän keskustelun ja sit halusin kertoo et mäkin haluisin vinkkei, ni jos joku joka tietää yhtään vois pliis tulla kertoo. :)

Tyttö010💋

Jeppp voiks joku oikeestii kertooo

13v bi tyttö

No mulla sama ongelma

Joku

Hymyily aika usein

oon tällänen

mäkin haluun vinkkejä miten saada poika tykkään musta

p

Pojat tykkää susta jos ne niinku kehuu sua joissakin asiois.
Sit jos ne tuijottaa sua tunneil nii siinäki on merkkei.

p

Pojat tykkää susta jos ne niinku kehuu sua joissakin asiois.
Sit jos ne tuijottaa sua tunneil nii siinäki on merkkei. ja jos lähettää snäpis naamakuvii koska pojat ei iki lähetä naamakuvii tytöil jotkja on meille vaa kavereita

Tyttö010💋

Oumaigaad kiitos nimimerkki P!!

💗🩷💗

Lisää saa laittaa

Raw raw

En tiedä varmasti koska en ole poika, mutta luulisin että jos poika antaa sulle aika paljon huomiota niin se voi tykätä susta.

Neutraali

Well… Jos saat jätkältä naamakuvan, nii se on joko pervo, siun hyvä kaveri tai sit sil on jotain siulle :) Jätkät tykkää, kun teette alotteen, ihan sama tykkääkö ne siusta vai ei (nehän voi puhuu vaik kavereillee ja sit siusta tulee kiva tyyppi niille). Sit jos oot onnekas ja saat keskustelun, johon toine ei vastaa vaa peukul tai ”juu”, kannattaa väliin laittaa kehui, suunnillee ”Se huppari, joka siul oli tänää sopii siulle aikas hyvin :)”.

Vielä kaikille, jotka tätä lukee: Olkaa rohkeita ja muistakaa, että aina voi estää, ollaan kaikki nuoria ja dumbass. Nauttikaa, ja toivon et näistä oli apuu <33

vella

ite vastaan mun ihastukselle snäpis heti ku laittaa

14 v

Siis mun yhen kaverin (tyttö) luokkalainen joka on siis poika nii laittaa mulle ain naamakuvii ja meil on joku kuukauden streak en oo puhunu sille oikee enkä oo ees nähny irl enkä paljoo chatannykkää mut tänää ku en vastannu sen snäppeihi nii se oli päivän aikana lähettäny mulle joku kymmene snäppii ku meiän steakit oli katkeemas? Siis onks sille nii tärkeitä jotku streakit ihmisen kanssa jota se ei tunne et se laittaa pitkin päivää jotai naamakuvia koko ajan mulle?

pohjanmaalainen

nämä snap streakki jutut on varmaa eri joka paikassa mutta mulla on moni yli sadan päivän streakkejä poikie kaa eipä ne oikeen merkitte mitää ainakaa tääl

Juu😱

No siis sanoisin että kun poika tykkää susta se huomioi suo enemmän ja esim ku se kuubtelee suo ni se kattoo silmii. Tai jos esim huomaat ku nauratte vaikka porukas ja se kattoo suo päin ni voinolla ikdikaattori. Moni poika voi myös ujostell ihastuksen edessä ja muutenkin vaa olla rennompi ja ehkä käyttäytyä vähä eritavalla kun esim kavereidensa kanssa.

Vastaa aiheeseen: Kertokaa MITEN poika tykkää varmasti

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top