Siirry sisältöön
Typy96

mä en tiiä tykkääkö yks poika musta… se on mun kaa samallla luokalla ja se on tosi söpö.se o kaikkien nättien tyttöjen kaveri ja sil on paljon tyttöjä ympärillä. aina luokassa se kyl mulle aika törkeä mut nyt ku oltii samalla riparilla ja siel oltii pikku ryhmis nii se pyys mut sen viereen makoileen ja mä olin usein sillee et makoilin pää sen sylis ja se silitteli mun päätä. sit se lukitsi meidät myös kahestaa huoneeseen ja ei meinannu päästää pois ja aina jos se näkee et mä itken tai oon alakulonen se tulee kysyyn et mikä mul on, mut sitte taas ku koko ryhmä oli paikalla nii se oli mulle aika törkeä… mistä se johtuu?? tykkääkö se musta vai mitä?

Kia – Verkk@ri

Moikka! Joskus pojat esittävät kiintymyksensä johon kuhun esimerkiksi sillä että porukassa hänen täytyy esittää ettei tykkäisi sinusta. Silloin hän saattaa olla röyhkeä, mutta kohdistaa sen aina sinuun. Minusta tuntuu tämän perusteella että hän on tosiaan ihastunut sinuun! Onnea jatkoon! :)

JokuRandom(:

Tykkää mun mielest ihan selvästi. Ehkä se esittää muille kuin ei olisi kiinnostunut, niinkuin itsekkin usein vahingossa teen, ja vaikeahan sitä on alkaa siinä selittelemään koska kaikkihan sen jälkeen tietäis kestä se poika on kiinnostunut.. :(

♥GD-FAN♥

Kyllä tämä tuntuu, että hän on ihastunut sinuun täysin! :)

Onnea♥

Vastaa aiheeseen: kertokaa nyt joku!?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top