Siirry sisältöön
09 tytöntyllerö

Oon kuullut todella paljon hyvää L’Oréal Paris shampoista ja hoitoaineista mut en tiedä minkä ostaisin. Itellä on todella kuivat hiukset jotka on vähän lainehtivat mut harjaan ne aina suoraksi koska tykkään.

jotai

No siis eri merkit voi toimia eri tavalla eri ihmisille, eli jos vaikka joku merkki ei toimi sulla hyvin nii se voi silti olla jollekki muulle paras mahdollinen. Ite käytän nykyään aina Aussien tuotteit, ku ne tuntuu sopivan mun hiuksille tosi hyvin ja monta päivää pesun jälkeen mun hiukset tuoksuu yhä hyvältä, on pehmeet ja takuttomat.

Noni

Erittäin hieno suomalainen

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Ainakin mun hiuksille käy todella hyvin xz shampoot.
Toivottavasti auttoi valitsemaan shampoon❤️!
Hyvää loppu kesälomaa kaikille 🌺💐💚🌴

Nmmrk

Ite käytän XZ:n tehokosteuttavaa Kaste-hyaloronihapposhampoota. Suosittelen, sittä saa Tokmannilta ja S-kaupoista. kokeilemalla selviää mikä sopii omille hiuksille

🎁🎖🏆🏅🥇

Erittäin hieno suomalainen.

Mustekala

Loreal Paris se liila!! Tuoksuu hyvälle

Kukkaseppele

Kaikista parhaimmat shampoot ovat kalliimpia joten käytän vain xz merkkiä

💅👍

Mä käytän nykyää yleensä aina Garnier fructisin shampoita ja muita hiusjuttui, kun niitä on tullu ostettuu ja on toiminu hyvin, eikä es tietääkseni oo kovin kalliita, suosittelen.

Säälittävä tyttö

Mäki käytän garnieren fructis. Kokeilen seuraavaks kun pullot on loppu garnierin avokado shampoota ja hoitoainetta. Onks kenellekään kokemuksia?

✨✨✨

Itellä ollu hilsettä nii aloin käyttää head and shouldersia ja on toiminu ihan hyvin

Tytöistä tyttömäisin

Tartten mielipiteen näistä seuraavista tuotteista, koska aion kokeilla yhtä niistä. Mun hiukset on todella kuivat ja vaurioituneet.

Elvital dream lenght
Garnier avocado shea
Garnier mythic olive

Tytöistä tyttömäisin

!!

🦋✨️

Mä käytän monday shampoita ja ne on tosi hyvii, mut kaikilla tietysti oma hiustyyppi yms niin vaikee sanoa et mikä sopii ja kenelle😀

Tyttö 12v

FOUR REASONS EHDOTTOMASTI!!!

Vastaa aiheeseen: Kertokaa paras shampoo merkki

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top