Siirry sisältöön
Joku 12v tyttö

Mulla siis on ollu feikki kavereista ihan sairaasti, joten voiko joku kertoo miten niiltä vältytään ja teiän omii kokemuksia semmosista feikkaa joista. ( sori kirjoitus virheistä)

keinuhevonen🏳️‍🌈

jos joku kaveri on sulle ilkee, välttele sitä ja sano sille suoraan että toi oli ilkeetä. kerro myös opettajalle tai aikuiselle. mä olin pienempänä tyhmä enkä kertonut siitä kenellekään.
tässä on mun omia kokemuksia feikkikavereista. kaikki nimet näissä tarinoissa on muutettu. mun nimi voisi olla näissä tarinoissa vaikka sanni.

mä muistan kun joskus 4lk välkällä mä ja mun 5 kaveria juteltiin siitä mitä me tehdään koulussa kun joku meistä on kipee. mä muistan että aada sanoi: ”puhutaan pahaa sannista.” tosi kiva olo tuli kun oma kaveri myönsi puhuvansa pahaa musta mun selän takana😀

yks noista kavereista, maija, sanoi kerran välkällä: ”sannilla on aina likanen tukka. ja sen vaatteet on aika rumia.”
mä olin joskus kertonut tälle maijalle että mun lempiruoka on kaurapuuro. parin vuoden päästä maija sanoi ruokatunnilla pilkkaavalla äänellä ”sannin lempiruoka oli joskus kaurapuuro.” muut kaverit nauroi.

kerran mä laitoin kouluun ihanan hatun päähän. kaisa sanoi, että se hattu on ruma mummohattu.
mä tykkään käyttää mekkoja. kun mä laitoin kouluun ekaa kertaa mekon päälle, kaisa alkoi nauramaan ja sanoi että mulla on karvaiset lihavat kananjalat.

mä tykkäsin kirjottaa välkällä. yks päivä miisa vei multa sen vihon mihin mä tykkäsin kirjottaa. se luki niitä mun tarinoita muille kavereille ja ne kaikki pilkkasi niitä.
mä laitoin kerran mun takkiin uuden heijastimen. miisa varasti sen.

mulla ja mun kavereilla oli whatsapissa ryhmä. siitä ryhmästä tuli yhdessä vaiheessa erittäin toksinen joten mä poistuin siitä. jos mä laitoin jollekin mun kaverille viestiä (ihan yksityisviestiä), se edelleenlähetti sen viestin sinne ryhmään. jos mä kerroin mun kaverille jonkun salaisuuden, se kertoi sen kaikille muille.

onneks mä muutin pois siitä paikasta missä ne asuu. tää kaikki tapahtui joskus 3-4lk. mä oon nyt 14v ja mä oon parantumassa tosta noitten ilkeestä käytöksestä. mun olisi pitänyt kertoo tosta opelle tai äitille. toivottavasti sä et koskaan saa noin kauheita kavereita💖

Lukutoukka🌌

Joo, mullakin on ollut niitä tosi paljon. Varmaan paras tapa välttyä sellaisilta on miettiä, kenen kanssa on helppo ja mukava olla, keneen voit luottaa, ja kuka ei kerro salaisuuksiasi. Jos jokin näistä merkeistä ei täsmää, kaverisi on todennäköisesti feikkifrendi. Kokemusta on😥 Eikä kyllä ole ollut häntä ikävä😒

Koivu

Nyt on kyl pakko sanoo että en oo ikinä ees ajatellu et mul ois ”feikki kavereita” saattaa vaan olla että tyttöporukoissa on enemmän draamaa.

Hylätty

Siis multa on karissut parin vuoden aikana tooosi monta fake friendiä elämästä. Jälkeenpäin ajateltuna oon tajunnut, että ne on koittanut viestiä etteivät halua jatkaa ystävinä, tai että meiän ystävyys ei ole tähtiin kirjoitettu. Yleismpiä merkkejä on:
-Välttely
-Snäppejen avatulle jättäminen (varsinkin jos kysyy jotain)
– Ei kuuntele ja puhuu päälle
– Ei halua suunnitella yhteistä tekemistä
– Menee omaan tahtiin, ei kysy mielipidettä ja alkaa vastailemaan lyhyesti ja tylysti.😬

Tsemppiä kaikille jotka on joutunut kokemaan tämmöistä! <3

💙

Sama🙁

Tuki

Hän on sanotaan nyt vaikka Iris hän on eka mun kaveri sit ei ja toi kierre niinku miljoona kertaa et kunnon takinkääntäjä. Kantsiivaan sanoo et sori vaan mua ei nyt huvita
Moi

:)

Siis meijä luokal on ollu draamaa yhen tyypin takia 5-9lk. Se on epäluotettava ja siitä se kaikki alkoikin, petti meijä luottamuksen. Sitten itse ”pääsin siitä eroon” vähäks aikaa ku sillä oli muita kavereita mutta sitten niillä meni välit joka oli ihan sen itse aiheuttamaa. Niin se tuli meijän kaveriporukan luo, kukaan meijän kaveriporukast ei halunnu olla senkaa, mut oon niin kiltti etten voinu jättää sitä yksin vaikka se ite aiheutti sen että se on yksin.
Noh, meil oli iha hauskaa, mut sit se kerto mun suurimman salaisuuden, eli mun itsetuhoisuudesta yhelle meijä luokkalaiselle ja sen poikaystävälle. Ja se valehteli kauan päin naamaa ettei se oo sitä kertonu. Sit (älkää kysykö miks) olin viel senkaa nii se heitti läppää mun suurimmasta epävarmuudesta eikä edes oikeastaan pyytänyt anteeks kunnolla. Meni hermot ja jätin sen ”yksin”. Sit tuli jäätävä puhuttelu opettajien ja rehtorin kanssa et me kiusattais sitä. Eikä kukaan kuunnelu meijä osuutta asiasta. Eikä muuten ollut eka kerta. Nyt vihdoin kun mentiin lukioon se on saanu uusia kavereita, eikä ole enää munkaa ja käytä mun ystävällisyyttä hyväks.

🌼~fluwer~🌼

Mul on tällä hetkellä hankalaa, koska mul on kaks bestistä joiden kanssa oon yleensä mut nyt ne on enemmän kahestaan tai ne ei enää tuu kysyyn mua mukaan 🙁 ja se ei oo oikeesti enää kivaa, mut meil on kuitenkin kolmen bff korut (älä kysy) enkä tiiä mitä pitäis tehä, en haluu kertoo niile koska ne kuitenki haluaa ehkä olla kavereit. Enkä haluu kertoo muillekaan. Toivottavasti pärjäät :)

🌸Kirsikankukkatyttö🌸

Siitä on nyt noin puolitoista vuotta. Meidän kouluun oli tullut miun luokalle uusi tyttö sinä talvena. Meitä oli yhteensä seitsemän ja me vietettiin ennen yleensä aikaa kaikki yhdessä. Mut sitten mä ja miun silloinen paras ystävä ns. ”eristäydyttiin” muista. Me vietettiin enemmän aikaa kahdestaan. Silloin mie kai aattelin, että me itse ruvettiin etäytymään. Nyt jälkeenpäin tiedän, että meidät yritettiin tieten tahtoen työntää pois porukasta. Sitä oli jatkunut jonkin aikaa ja pian me oltiin lähes koko ajan kahdestaan. Me oltiin liikkatunnilla hiihtämässä pellolla ja yks sen toisen porukan tytöistä tuli meidän luo. Se alkoi hiihtää samaa tahtia ja kysyi, voiko tulla mukaan. Se kertoi, että sillä on joku hirvee. riita muiden kanssa ja alkoi haukkumaan niitä muita ja valittamaan niiden käytöksestä. Sitten se jonkin ajan päästä kysyi, onko ne muka meidän mielestä kivoja ja käski kertoa rehellisen mielipiteen muista tytöistä. Mie vastasin välttelevästi jotain siihen suuntaan, että on ne ihan kivoja. Se tyttö kuulosti jotenkin… teennäiseltä? Koko loppu tunnin se yritti saada meidät sanomaan jotain pahaa niistä toisista. Kuiskasin miun ystävälle epäilyn siitä, että se tyttö ei puhu totta, vaan yrittää vaklata meitä. Sovittiin että ei kumpikaan sanota mitään, mistä joku voisi loukkaantua. Mä kysyin siltä tytöltä, että eihän tää oo mikään juoni ja sanoin, että jos on, mie en voi enää ikinä luottaa siihen. Tyttö vakuutti, ettei ikinä tekisi mitään sellaista. Sitten parin päivän päästä välitunnilla ne kaikki muut tytöt (myös se, jonka piti olla riidoissa muiden kanssa) tuli mun ja mun ystävän luo ja sanoi, että ei oo reilua puhua toisista pahaa selän takana. Ne yritettiin sanoa, että ei me olla puhuttu pahaa (eikä me oltukaan) , mut meille vastattiin vaan jotain tällaista ”älkää yhtään yrittäkö valehdella, me kyllä tiedetään mitä te ootte sanonu. Sitä paitsi se kuuli mitä te puhutte”.

Eli meitä syrjittiin, meitä oli huijattu, meille oli valehdellut, se yks tyttö oli olevinaan meidän ystävä ja sitten se oli vielä vääristellyt meidän puheita muille.

Bubbles🔵

Luulin että oisin vastannu tänne jo mut ihsm
Eli siis tää tyyppi oli ollu toisen kaveriporukan kanssa meidän luokalta ja sitten tämä toinen kaveriporukka käyttiä tätä tyyppiä hyväkseen jotta ne voisi jäädä välkälle sisälle(se tyyppi oli kirjastonhoitaja) ja juu. No sit yks päivä me päätettiin snichata ne opelle ja ne suuttu. Se tyyppä tuli sit meijän kaveriporukkaan loppuvuodeksi(tapahtui viimevuonna oli kutosella) ja juu oltiin ihan ”hyviä” kavereita kunnes koulu loppui ja se tyyppä päätti estää meijät kaikki ja sano yhelle meistä että ei oikeesti ikinä ois halunnu olla meijän kanssaja et oltiin ihan ärsyttäviä ja kaikkee.

Totuuden kertoja 😝💅

Siis mulla oli yksi feikki kaveri sanotaan nyt vaikka sitä amanda ks. Se oli ihan karmee ja aina kun mä puhuin tai sanoin jotain se esitti ettei mua ees ollut ja sitten jos mä sanoin jotain liian monta kertaa amanda suuttui ja sitten se huusi mulle. Se myös vei mun oikeat kaverit ja esitti silti että se on mun kaveri ja jos mä olin jonkun toisen kanssa amanda tuli tosi surulliseksi

PS. Mä olen vieläkin sen kaveri

Vastaa aiheeseen: Kertokaa teiän feikki kavereista.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top