Siirry sisältöön
12v. tyttö

Moi! Mä aattelin vaan, että jos joku haluaa jakaa omat tarinansa, niin täällä voi (kiusaamisvapaakeskustelu)! Lupaan lukea jokaisen!

siivekäs<3

Tää ei ole nolo mutta kauhea tarina. Heräsin joskus menkkojen aikana järkyttävään mahakipuun ja oli tullu yön aikana vielä läpi ja sit en pystyny ees nousta heti sängystä mut sitten ramppasin vessassa jonku kahden tunnin aikana enkä pystyny mennä alakertaan hakee särkylääkettä no sit menin taas varmaan kahdenkymmenennen kerran vessaan ja sit vatsaan sattu ja pää oli kipee ja oksetti sit olin siinä vessassa ja oksensin roskikseen. Ja ne menkat oli kauheeta jouduin käyttää yösiteitä päivällä koska oli niin runsaat ja sairaan kipeet.

Sinililja

Mä kävin vessassa kuukautispäivänä. Vedin pöntön ihan normaalisti, mutta paperi ei ilmeisesti huuhtoutunut alas, vaan jäi veteen lillumaan (niin käy joskus). En huomannut asiaa. Vähän ajan päästä mun veli tulee olohuoneeseen, jossa mä istun sohvalla ja kailottaa, että kuka on pissannut verta pönttöön (mun veli ei siis tiedä mitään kuukautisista). Mä menin ihan paniikkiin ja istuin siinä järkyttyneenä sohvalla ja mietin, että ei hitto sentään. Veli oikein sanoi vielä, että tuu kattomaan jos et usko… Onneks mun äiti tuli ja johdatti keskustelun muihin aiheisiin. Mutta kyllä hävetti sen jälkeen! Ei siinä muuten mitään, mut kun mun veli ei ymmärtänyt sitä asiaa ja mun pitää varoa kuukautisten aikana sen takia tarkasti ja nyt menin sitten säheltämään noin. Nolotti ihan hitsisti vielä pitkään sen jälkeen.

Spageli✨

mä muistan ku mul alko menkat ekan kerran, eli ku olin 10, nii en käyttäny aluks muutaku siivettömiä siteitä, nii mul tuli koulus läpi ja mul oli sellaset vaaleet housut, ja how nice ku kukaan ei sanonu mulle mitään siitä🥲

tää ei oo nolo mut whatever, kerron kuiteski :D muistan ku kokeilin joskus tamponia ja sitte se oli liian imukykynen mulle ja se oli huonosti, joten koitin ottaa sitä pois, vaikka olin vasta laittanu sen…sattu

(:

Tää mun tarina on nolo ja hirvee yhtäaikaa. Olin ihan tavallisesti bussissa tulossa koulusta. Mä siinä vaan rauhassa juttelen ja mitäpä muutakaan kuin menkat tuli läpi. En edes ite heti tajunnu sitä ja arvatkaapa imeytykö se veri siihen penkkiin.

Vastaa aiheeseen: Kertokaa teidän noloja menkkatarinoita!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top