KERTOKAA TEIDÄN NOLOJA TARINOITA!!! :)

Roosa08 GG

Joo, elikkäs tänne vaan teidän noloja tarinoita laitelkaa!!!! Lukisin mielelläni nää on hauskoja :D Oon uus käyttäjä, joten ois kivaa saada vähän ”viihdykettä” Lupaan lukea kaikki <3

PikkuMyy

Olin ehkä jotain 6v., kun olin mennyt hotelliin perheeni kanssa. En muista miksi menimme, mutta sillä ei nyt tässä ole kauheasti väliä. Koitti ilta ja menimme kaikki nukkumaan.
Näin unta, että olisin käynyt mummolassani jonkun rakennuksen takana tarpeillani. Nohh… Heräsin sitten housut märkinä hotellin sängystä.

Nousin siittä ja otin vaihto alkkarit laukustani ja menin suihkuun (en pessyt hiuksia). Unohdin, että olin ottanut alkkarit sen pesuhuoneen jollekkin tasolle ja hain laukustani uudet. Koska kukaan muu ei ollut vielä herännyt menin takaisin sänkyyni jalkopäähän sikiöasentoon ja yritin saada unta. Ei siittä kauan mennytkään, kun äitini heräsi ja meni vessaan. Hän taisi huomata, että olin hereillä ja kysyi minulta ”Miksi täällä on sun alkkarit tasolla?” En myöntänyt tieteenkään, että minulle oli käynyt vahinko ja sanoin etten tiedä.

Lähdimme tästä hotellista sitten sinä aamuna pois eikä kukaan tiennyt, että olin kastellut sängyn.

Tästä tuli nyt yllättävän pitkä (en osaa kirjoittaa lyhyesti) enkä tiedä kuinka nolo toi on, mutta laitoimpa nyt tänne. ’:)
(toivottovasti kyseisen hotellin siivoaja ei näe tätä)

tytteli14v

joskus 2lk ihastunu yhteen poikaan sanotaan sitä vaikka Perttiks :d Me ootettiin opettajaa ja leikittiin sillä aikaa hippaa. Mä ja mun kaks muuta kaveria jotka oli samalla luokalla oltiin ihastunu siihen poikaan… Yritettiin sitten ottaa se kiinni. Ei saatu sitä kiinni ja luovutettiin. Ruvettiin leikkimään sokkohippaa.
No sitte kuitenki nähtiin että se makas ja sitten päätettiin ottaa se kiinni. Kun seistiin sen vieressä mä kaaduin sen päälle. onneks kellekään ei sattunu mitään. Toi oli ainakin mun mielestä tosi noloo sillon joskus kakkosluokalla! mutta nyt se vaan naurattaa.

tytteli14v

Unohdinko sanoa että toi oli muuten liikunta tunnin alussa?

Olin varmaan 9 tai 10 ja olin just tutustunu johonkin tyttöön ja alettiin viettää paljon aikaa yhdessä. No, pelaan jääkiekkoa poikajoukkueessa ja olen itse tyttö. Eräänä päivänä yksi niistä pojista, joka oli tän mun uuden kaverin kanssa samalla luokalla, kysy multa treeneissä että onko tää tyttö kiva. Menin jotenkin aivan sekaisin, tai sitten se tuli suoraan sydämestä, en tiedä, mutta sanoin ”joo, kaverina”. Tää poika katto mua vähän oudosti ja sano että no mitäs muutakaan. Siinä tilanteessa oikeesti irtautui sielu ruumiista, kun ihmettelin että sanoinko mä oikeesti ”Joo, kaverina”? Nykyään vaan mietin että mitä ihmettä, koska olisinhan yhtä hyvin toisaalta voinut olla ihastunut häneen, vaikka en oikeastaan silloin edes tiennyt olevani lesbo.

Nykyään oon sekä tän pojan että tän tytön kanssa samalla luokalla, kumpikaan ei tiedä mun olevan jotain muuta kuin hetero, mutta voin sanoo että ainakin tällä pojalla on pakko olla joku aavistus asiasta, sillä oon myös muutenkin sekoillut joukkueeni nähden ja kuullen näistä tyttö-poika-asioista viime vuosina… epäilen hänen olevan se eka joka saa palaset yhdistettyä.

Lol

Tiiän että tää on vähän outoa mutttaaaaahh….

Mä ja mun kaverit ollaan nähty yks poika monta kertaa ja tiietään sen kavereitten nimiä, kusutaan sitä nimellä ”harmis” koska sillä on harmaa huppari. Shippaan yhtä mun kaverii sen kaa. Mut mennään ny vaa tähä juttuun.

Eli mä olin mun kaverin kaa koulun pihalla ja suellä vähän matkan päässä näköetäisyydellä oli se poika. Katoin siinä sitä sillee ”ootpa sä komee” ilmeellä hymyillen. (Tehdään nyt selväks että tein sen ilmeen vitsillä!!) Sitten tietysti se poika kattoo mua! Alan hihittää hysteerisesti ja se vaa tuijottaa mua! XD
Sitte se taas kattoo kännyy.

Jooo, ei oo mitään nolompaa tapahtunu, lol

Kaverille tosin on
Se sama poika oli puistossa sen kavereiden kaa. Me oltiin menossa puistoon ja sit mä ja mun toinen kaveri huomattiin, että se poika on siellä nii ei viitittykkää mennä. Se yks kaveri ei huomannu heti ja meni puistoon. Sit se pysähty ja huomas ”harmiksen”. Sit ne katto toisiaan kiusalliset 10 sekkaa ja se poika nauro. Sit se katto mua ku mä menin hakee mun kaverin pois sieltä

Lol

Heloouu

Olin vaatekaupassa ja ajattelin ostaa sellasen topin. No siinä oli sellane ” Ota kolme maksa kaks” juttu. Sitte menin kassalle ja se kassatäti sano vielä että tää kuuluu siihen ota kolme maksa kaks juttuun. JA sitte mää älykääpiönä sanon että ”joo mutta mulla ei oo rahaa”? On mulla rahaa ja en tiiä mistä toi tuli.. Ostin sen hja lähin äkkiä pois..

Nimetön

Olin eskarissa ja me oltiin syömässä ja mun lautasella oli ketsuppia ja mä laitoin mukin siihen😂ja mun kaveri keksi virren.

Raidallinen suru

Olin yhdeksän. Kolmannella luokalla. Paljon kirpeitä muistoja. Huu.
Ok, olin näennäisesti ”ihastunut” tähän henkilöön, kutsutaan häntä Pyryksi.
Huomaa, että en ollut varsinaisesti ihastunut Pyryyn, olin vain aika tyhmä.
Olin käytävällä jutustelemassa yhden luokkatoverini kanssa. Minulla oli ja on hieman puhevikaa, esim. tavutuksessa.
Yritin sanoa, että minä pidän pyryisestä ilmasta. Arvaa mitä. Pikku minällä oli vaikeuksia sanoa ”pyryisestä”. Minä tavutin sen. Luokkalaiseni huusi Pyrylle : Hei, Raita pitää susta!!!!!!
Minulla on vieläkin painajaisia aiheesta.
Ikuiset painajaiset.

Vastaa aiheeseen: KERTOKAA TEIDÄN NOLOJA TARINOITA!!! :)
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.