Siirry sisältöön
Roosa08 GG

Joo, elikkäs tänne vaan teidän noloja tarinoita laitelkaa!!!! Lukisin mielelläni nää on hauskoja :D Oon uus käyttäjä, joten ois kivaa saada vähän ”viihdykettä” Lupaan lukea kaikki <3

PikkuMyy

Olin ehkä jotain 6v., kun olin mennyt hotelliin perheeni kanssa. En muista miksi menimme, mutta sillä ei nyt tässä ole kauheasti väliä. Koitti ilta ja menimme kaikki nukkumaan.
Näin unta, että olisin käynyt mummolassani jonkun rakennuksen takana tarpeillani. Nohh… Heräsin sitten housut märkinä hotellin sängystä.

Nousin siittä ja otin vaihto alkkarit laukustani ja menin suihkuun (en pessyt hiuksia). Unohdin, että olin ottanut alkkarit sen pesuhuoneen jollekkin tasolle ja hain laukustani uudet. Koska kukaan muu ei ollut vielä herännyt menin takaisin sänkyyni jalkopäähän sikiöasentoon ja yritin saada unta. Ei siittä kauan mennytkään, kun äitini heräsi ja meni vessaan. Hän taisi huomata, että olin hereillä ja kysyi minulta ”Miksi täällä on sun alkkarit tasolla?” En myöntänyt tieteenkään, että minulle oli käynyt vahinko ja sanoin etten tiedä.

Lähdimme tästä hotellista sitten sinä aamuna pois eikä kukaan tiennyt, että olin kastellut sängyn.

Tästä tuli nyt yllättävän pitkä (en osaa kirjoittaa lyhyesti) enkä tiedä kuinka nolo toi on, mutta laitoimpa nyt tänne. ’:)
(toivottovasti kyseisen hotellin siivoaja ei näe tätä)

tytteli14v

joskus 2lk ihastunu yhteen poikaan sanotaan sitä vaikka Perttiks :d Me ootettiin opettajaa ja leikittiin sillä aikaa hippaa. Mä ja mun kaks muuta kaveria jotka oli samalla luokalla oltiin ihastunu siihen poikaan… Yritettiin sitten ottaa se kiinni. Ei saatu sitä kiinni ja luovutettiin. Ruvettiin leikkimään sokkohippaa.
No sitte kuitenki nähtiin että se makas ja sitten päätettiin ottaa se kiinni. Kun seistiin sen vieressä mä kaaduin sen päälle. onneks kellekään ei sattunu mitään. Toi oli ainakin mun mielestä tosi noloo sillon joskus kakkosluokalla! mutta nyt se vaan naurattaa.

tytteli14v

Unohdinko sanoa että toi oli muuten liikunta tunnin alussa?

Olin varmaan 9 tai 10 ja olin just tutustunu johonkin tyttöön ja alettiin viettää paljon aikaa yhdessä. No, pelaan jääkiekkoa poikajoukkueessa ja olen itse tyttö. Eräänä päivänä yksi niistä pojista, joka oli tän mun uuden kaverin kanssa samalla luokalla, kysy multa treeneissä että onko tää tyttö kiva. Menin jotenkin aivan sekaisin, tai sitten se tuli suoraan sydämestä, en tiedä, mutta sanoin ”joo, kaverina”. Tää poika katto mua vähän oudosti ja sano että no mitäs muutakaan. Siinä tilanteessa oikeesti irtautui sielu ruumiista, kun ihmettelin että sanoinko mä oikeesti ”Joo, kaverina”? Nykyään vaan mietin että mitä ihmettä, koska olisinhan yhtä hyvin toisaalta voinut olla ihastunut häneen, vaikka en oikeastaan silloin edes tiennyt olevani lesbo.

Nykyään oon sekä tän pojan että tän tytön kanssa samalla luokalla, kumpikaan ei tiedä mun olevan jotain muuta kuin hetero, mutta voin sanoo että ainakin tällä pojalla on pakko olla joku aavistus asiasta, sillä oon myös muutenkin sekoillut joukkueeni nähden ja kuullen näistä tyttö-poika-asioista viime vuosina… epäilen hänen olevan se eka joka saa palaset yhdistettyä.

Lol

Tiiän että tää on vähän outoa mutttaaaaahh….

Mä ja mun kaverit ollaan nähty yks poika monta kertaa ja tiietään sen kavereitten nimiä, kusutaan sitä nimellä ”harmis” koska sillä on harmaa huppari. Shippaan yhtä mun kaverii sen kaa. Mut mennään ny vaa tähä juttuun.

Eli mä olin mun kaverin kaa koulun pihalla ja suellä vähän matkan päässä näköetäisyydellä oli se poika. Katoin siinä sitä sillee ”ootpa sä komee” ilmeellä hymyillen. (Tehdään nyt selväks että tein sen ilmeen vitsillä!!) Sitten tietysti se poika kattoo mua! Alan hihittää hysteerisesti ja se vaa tuijottaa mua! XD
Sitte se taas kattoo kännyy.

Jooo, ei oo mitään nolompaa tapahtunu, lol

Kaverille tosin on
Se sama poika oli puistossa sen kavereiden kaa. Me oltiin menossa puistoon ja sit mä ja mun toinen kaveri huomattiin, että se poika on siellä nii ei viitittykkää mennä. Se yks kaveri ei huomannu heti ja meni puistoon. Sit se pysähty ja huomas ”harmiksen”. Sit ne katto toisiaan kiusalliset 10 sekkaa ja se poika nauro. Sit se katto mua ku mä menin hakee mun kaverin pois sieltä

Lol

Heloouu

Olin vaatekaupassa ja ajattelin ostaa sellasen topin. No siinä oli sellane ” Ota kolme maksa kaks” juttu. Sitte menin kassalle ja se kassatäti sano vielä että tää kuuluu siihen ota kolme maksa kaks juttuun. JA sitte mää älykääpiönä sanon että ”joo mutta mulla ei oo rahaa”? On mulla rahaa ja en tiiä mistä toi tuli.. Ostin sen hja lähin äkkiä pois..

Nimetön

Olin eskarissa ja me oltiin syömässä ja mun lautasella oli ketsuppia ja mä laitoin mukin siihen😂ja mun kaveri keksi virren.

Raidallinen suru

Olin yhdeksän. Kolmannella luokalla. Paljon kirpeitä muistoja. Huu.
Ok, olin näennäisesti ”ihastunut” tähän henkilöön, kutsutaan häntä Pyryksi.
Huomaa, että en ollut varsinaisesti ihastunut Pyryyn, olin vain aika tyhmä.
Olin käytävällä jutustelemassa yhden luokkatoverini kanssa. Minulla oli ja on hieman puhevikaa, esim. tavutuksessa.
Yritin sanoa, että minä pidän pyryisestä ilmasta. Arvaa mitä. Pikku minällä oli vaikeuksia sanoa ”pyryisestä”. Minä tavutin sen. Luokkalaiseni huusi Pyrylle : Hei, Raita pitää susta!!!!!!
Minulla on vieläkin painajaisia aiheesta.
Ikuiset painajaiset.

tuntematonxx

olin 6v oltiin eskarissa ja käveltii joku 1-2km jonnekki lasten esityksee mis on joku pikku orkesteri yms ja ne laulaa jne.Sitte tunsin et mulle tuli jäätävä pissahätä:D esitystä oli menny 5min just ennen ku se esitys alko eskaritädit sano et käykää nyt vessassa! en sit uskaltanu mennä vessaan nii olin vaa sillee ok tää kestää viel 2h jos aina viidenminuutin välein päädtän pissaa mun housuihin nii kaikki on ok nii se ehtii kuivuu:DDDD nohh saatiin sielt jotkut esitteet missä oli niitten nimmarit ja koko paluumatkan pidin sitä mun housuissa olevan ison läikän kohalla.

Eskarissa just sinäpäivänä oli joku vanhempain keskustelu (olin saanu vaihtovaatteet) ja se eskaritäti olinvaa sillee -(mun nimi):llä on vähän kerrottavaa… Kerro vaikka kotona.
ku oltiin kotona äiti ja iskä luuli et se kerrottava oli se nimmarikortti:D laitoin vaa mun märät housut pyykkikoriin XD

jellonamursu

oon siis nyt 6lk ja tää tapahtu about pari kk sit :D

menin siis tavallisesti mun kavereiden kaa ruokalaa ja meil oli jotaa kanakastiket ja perunaa. no otin sit siit perunoit jne. kunnes mun lasi tippuu sinne samperin kastikkeesee ja suunnillee puolet koulust katto mua lmao

[nimimerkki muutettu]

itse en keksi mitään noloa tarinaa mutta näit on ihan hauska vaan lukea ja mullakin on varmasti noloja tarinoita mutta nyt en kyllä keksi mitään noloa tarinaa.

[nimimerkki muutettu]

olin mun kaverilla yötä olin silloin jtn 9.v. mentiin joskus klo.20.00. ulos pyöräileen mentiin pellolle ja siellä oli suo mitä me ei huomattu ja meijän pyörät upposi ja yritetiin vetää ne sieltä pois mutta mun kaverin pyörä saatiin pois mutta mun ei mut sitten 10min päästä munkin saatiin pois mutta mun kori oli uponnut ja sitä ei enää valitettavasti löytänyt kun oli pimeetä sitten mun kaveri sanoi että se on pissannut housuun ja niin olin mäkin mutta sitten lähdettiin meidän kurasilla pyörillä niille takaisin ja niillä se sanoi että se oli läppä et se on pissannut housuun mut mä sanoin sille että oon oikeesti pissannut housuun koska olin ja sen jälkeen se sanoi et se ei haluu et nukun sen sängyllä koska voin alkaa haisemaan yöllä niin sitten hän sanoi että mun pitää nukkua lattialla matolla ja sitten hän mä nukuin.

Tyttö 6luokalla

Mä olin varmaan 10 vuotias ja olin mun mummon ja äidin kanssa jossain kylpylässä. Oltiin tultu uimasta ja oltiin menossa saunaan. Oltiin suihkulla ja otin uikkarit jo pois, sitte äiti sano mulle jotain mut mua ei kiinnostanu ja otin sellasen alustan mihin istutaan, ja ryntäsin sinne saunaan valikoin rauhassa paikan ja istuin siihen. Olin ollu siinä alle minuutin, kun älysin että kaikilla oli uikkarit päällä, kun siinä oli naiset ja miehet samassa, meni vaan köysi välissä. Siinä oli tosiaan kuitenki aika paljon porukkaa jotka katto kaikki mua. Kattelin niitä ja lähin sitten aika äkkiä ulos siitä saunasta ja huomasin että siinähän oli vielä kyltti ovessa niistä uikkareista ja pyyhkeistä.

Se oli noloa mutta nyt kyllä naurattaa. Mulla on kyllä ollu näitä hauskoja hetkiä enemmänkin mutta tää tuli nyt mieleen.

Poika 15v

Tyttö 6luokalla olikos serena

Vastaa aiheeseen: KERTOKAA TEIDÄN NOLOJA TARINOITA!!! :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top