Siirry sisältöön
🧛🏻‍♀️🖤Vampyrella🧛🏻‍♂️🖤

Miten pukeutua ”vampyyrimaisesti” kouluun näyttämättä oudolta? Silleen, että siitä ei kommentoida. Eli ei mitään liian huomiota herättäviä vaatteita. Kertokaa vinkkejä!

Happy_HelloKitty

Laitan tähän jotain ideoit, toivottavasti saat inspist😜🧛🖤

Sä voisit ehkä käyttää jotain mustii ja liiloi vaatteita. Gootti on must tyylinä aik samanlainen, että voisit kattoo siitä jotain vinkkei.
Ja jos meikata haluut nii kirkkaan punanen huulipuna vois kans sopii:)🧛

Toi tyyli muuten vaikuttaa aik coolilta😜

Byee😜🥳

Suonjar

Mulle ja muille ryhmäläisille aina tanssissa sanotaan, että jos näyttää silt, et joku tanssi on tanssijan mielestä nolo, se on yleisönkin mielestä nolo ja tunnelma lässähtää. Eli käytä vaikka minkälaisia vaatteita ja pidä niitä pää pystyssä, nii harva tulee sulle niistä huomauttelemaan. Jos joku tulee, sano: ”Miten mun pukeutuminen on sulta pois?” Lopettavathan kommentoinnin. Eli jos haluut pitää vaatteita, joista ei huomautella, tee itse niistä vaatteita, joista ei huomautella.

Ootko muuten uus Nuortennetissä vai vaan käyt täällä harvoin? En oo nähny sua täällä ennen.

🌈rainbow🌈

Moikka!
Cybershop:ista saa tilattua tosi cooleja ”vampyyri/noita” tapasia vaatteita ja asusteita! Ne on niin coolei!! :D Mä oikeesti ihailen ihmisii jotka pukeutuu ”erillaisesti” ja rohkeesti!
Kannattaa käydä ainaki kattoo!

PuShEeN😍✨

Mustia vaatteita, ja kannattaa panostaa meikkiin muttei liikaa. Verkkokangaski on aik vamppyyrimaista. Muista kuitenki et ei tarvii välittää mitä muut sanoo jos ne ei tykkää sun vaatteista! Sä saat itte päättää miten pukeudut!!! <3
Hyvää loppupäiväää<3<3

Vastaa aiheeseen: Kertokaa vinkkejä tyyliin!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top