Siirry sisältöön
JJ

Mun luokalla on tälläinen yks tyttö josta mä tykkään, ja tuntuu että se tykkää minustakin kun se aina vilkuilee mua päin ja joskus katsoo nopeasti pois ja punastuu.
onko kaikki nämä mun päässä vai onko hän myös ihastunu?

✨️💕❤️Joku tyyppi❤️💕✨️

Kyllä musta vaikuttaa että se tykkää susta! Varmimman vastauksen saat kuitenkin kysymällä häneltä.

Random tyttö ✨

Sun kannattaa alkaa viettää aikaa hänen kanssaan ja puhua hänelle ystävällisesti ✨

Verkkari

Moikka!

Kerroit, että luokallasi on tyttö, josta tykkäät ja sinusta tuntuu, että hän ehkä myös tykkäisi sinusta. On todella hienoa, että tulit kysymään täältä vinkkiä ja jaoit ihanan asian arjestasi :)

Ihastuminen on upea tunne ja onkin tosi jännää miettiä, että tunteeko toinen ehkä samalla tavalla. Joillekin tuntuu hyvältä katsella ihastuksia etäältä, kun toisella taas voi olla vahva toive, että haluaa päästä tutustumaan paremmin. Kerroit, että olet huomannut tytön katsovan sinua välillä ja punastuvan, mikä on saanut sinut pohtimaan, että hän ehkä tykkäisi sinusta. Uskalla vain rohkeasti olla oma itsesi ja toimia, miten sinulle tuntuu parhaimmalta.

Voisitko kenties vastata hänen katseeseen ja hymyillä takaisin? Tällä tavalla voit osoittaa toiselle, että olet huomannut hänet. Ehkä voisit myös moikata häntä välitunneilla tai jutella hänen kanssa ihan tavallisista asioista, kuten tv-sarjoista, koulusta tai harrastuksista? Tutustumalla häneen pääset oppimaan hänestä lisää ja myös hän sinusta! Jutteleminen voi myös tuoda itselle lisää itsevarmuutta tunteista kertomiseen, jos sinusta tuntuu siltä, että haluaisit jakaa hänelle ihastuksesi.

Jos päätät, että haluat kertoa hänelle ihastuksestasi ja suoraan kertominen jännittää, niin ehkä voisit kirjoittaa hänelle kirjeen tai viestin, jossa kerrot tunteistasi? Mikäli teillä on yhteisiä tuttuja tai ystäviä, niin ehkä voit pyytää myös jotakin ystävää sanansaattajaksi? Vaikka hän ei olisikaan ihastunut sinuun, niin uskon, että hän arvostaa sitä, että olet tehnyt aloitteen ja olet aidosti kiinnostunut hänestä. Halutessasi voit lukea esimerkiksi Nuortennetissä täältä lisää seurustelusta ja ihastuksista: https://www.nuortennetti.fi/ihmissuhteet/seurustelu/

Toivottavasti vinkeistä oli apua! Paljon tsemppiä ja iloa loppukevääseen <3

Vastaa aiheeseen: kertokaa vinkkejä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top