Siirry sisältöön
tyttönen

Kohta alkaa kesäloma. Mutta nyt jo tosi monet käyttää koulussa shortseja. Mä en viihdi käyttää, koska tuntuu että kun kävelen, mun jalat heiluu rumasti, koska oon ylipainoinen. Ja koska mulla on myös paksut jalat, niin en kehtaa käyttää shortseja. Miten saisin itseni uskaltamaan käyttää niitä? Hoikentaako ihon väriset legginssit jalkoja? Mitä voisin asialle tehdä?
Mua ahistaa välillä syödä ja yritän laihduttaa mutta vaan kaveri onnistu siinä…mäen -.- Mitä teen terveyteni eteen?
[osa tekstistä poistettu – emme julkaise painoa ja pituutta]

KIITTI PALJON JOS AUTATTE MUA!!!

PS: joo tää oli nolo aihe :(

Nimetön

Shortseja ei tarvii käyttää, jos et haluu. Itse oon melkoisen hoikka, mutta en siitäkään huolimatta käytä shortseja enkä lyhyitä hameita koulussa, koska en haluu.

Väreistä periaatteessa mustalla on hoikentava vaikutus, muista en tiiä. Sitäkin kannattaa kokeilla peilin eessä, et miltä sen värisit legginsit ja shortsit näyttää:). Laihdutttamisesta on vähän hankala antaa vinkkejä, mutta noin maalaisjärjellä ajateltuna kannattaa jättää karkit ja muut herkut pois, sillä niissä on älyttömästi ylimääräistä energiaa. Jos makeanhimo iskee, syö makeita hedelmiä tai pulla. Muuten voit syödä normiruokaa, paitsi että pikaruoan syöntiä kannattaa välttää. Ja kannattaa syödä paljon hedelmiä ja kasviksia! Mutta kannattaa muistaa, ettei nopea painonpudotus (=monta kiloa per viikko) ole hyväksi, ja jos jättää syömisen liian vähälle, jossain vaiheessa tulee helposti repsahdettua ja syötyä älyttömiä määriä. Joten itseään ei kannata nälkään jättää.

Toivottavasti näistä vinkeistä on hieman apua:).

enkeksinimimerkkiä.com

En tiiä, onks täst sulle mitää apuu, mut kirjotan nyt kummiski.. Mä oon ennen kans hävenny itteeni tosi paljo, mut nykyään mä käytän iha minisortsei, lyhyit hameit, yms., koska oon ruvennu ajatteleen, et ei sillä loppujen lopuks oo mitää välii milt näyttää. Tietty jokainen haluu pitää kavereistaa kiinni, mut jos kaverit rupee sun ulkonäön tai painon takii hyljeksii sua, ei ne oo sun arvosii, nimim. kokemusta on.
Mä oon viimeisen vuoden aikana laihtunut 7kg (pituus pysyny samana), vaikka en edes oo yrittäny laihduttaa, mutta kai se ”lapsepyöreys” vaan on ollut näinki pitkään tossa vyötäröllä. Ennnen (noin vuosi sitten) mun paino vaihteli siinä normaalipainon ja ylipainon rajoilla koko ajan, mutta nyt oon ihan reilusti vaan normipainonen. Naisethan ei oo koskaan tyytyväisii painoonsa, ulkonäkönsä, tms. mut noin yleisesti mä oon nyt painooni melko tyytyväinen.
Täst tuli taas kauhee romaani, ja hiukan ehkä eksyin aiheestakin, mutta koita jaksaa ja hyvää kesää! :)

Elisabeth00

Käytä vaikka capreja tai haaremihousuja?
Mutta siis jätä ylimääräiset herkut pois ja kävele kouluun tai muualle aina kun on mahdollista. Ei mulla muuta, ja käytä niitä minishortseja jos siltä tuntuu! =D

ei se haittaa!

Mitä sen on väliä mitä painat? Ja meille on koulussa aina
painotettu, että koolla ei ole väliä! Eikä sillä olekkaan minun
mielestänikään. Tärkeintä on ystävät, perhe ja hyvä elämänlaatu.
Ei sinun tarvitse laihduttaa! Tiedätkö miksi? Olet arvokas juuri
sellaisena, minkä näköinen nyt olet! ;-)

Tsemmpiä arkeen!

Mä oon ite ylipainoinen ainaki vähä. Oon 5.lk. Mä en välitä silleen niin paljo miltä näytän niissä vaatteissa. Oon vaan oma itteni.

RainbowPrincess

No,jos sä haluut käyttää minishorteja nii käytä,ja jos oot hyväksyny ittes semmosena ku oot, nii kyl muidenki pitäis hyväksyy sut semmosena ihmisenä ku sä oikeesti oot. Niin ja eikä se, että sä olisitki ylipainonen tarkota sitä et sä et vois olla kaunis!Ja pukeudu semmosiin vaatteisiin missä sä tunnet olos mukavaks! :DD

Ratsastajanpohkeet/reidet

Omaan ratsastajanpohkeet/reidet, eli omaan kintut, joihin on ratsastuksen ansiosta kertynyt paljon lihasta, jonka ansiosta hyppään 75-90 cm:n esteitä(Oma korkeus 136, 8cm, olen 3lk) Eli olen hyvin vahvajalkainen, jos pienestä koostani huolimatta pääsen tuollaisia esteitä omilla jaloillani. En uskalla hirveästi käyttää shortseja, yleensä korkeintaan capreja. Enää en häpeä jalkojani hirveän pahasti. Lihasten määrän takia painan jopa 10kg yhtä toista kaveriani enemmän, painoni on 40kg

Vastaa aiheeseen: Kesä tulee ja mua nolottaa…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top