Siirry sisältöön
Mai, verkk@ri

Moikka kaikki!

Lukuvuosi alkaa olemaan loppusuoralla ja kesälomat häämöttää.

Toivon, että jokainen teistä on ylpeä itsestään jollain tasolla, vaikka just sun todistus ei olisi täynnä kymppejä tai yo-todistuksessa ei olisi pelkkiä Laudatureja.

Arvosanat on yleensä vaan numeroita ja ne ei määrittele sua ihmisenä. Toki yo-todistuksella on nykypäivänä iso painoarvo jatko-opiskeluihin haettaessa, mutta mä kirjotin C:n paperit aikoinaan ja pääsin opiskelemaan unelma-alaani lukion jälkeen.

Kaikkea hyvää ja nauttikaa kesästä ❤️

Tyttö010

Kiitos paljon sulle. Mua ei kiinnosta arvosanat, olkoon ne mitä on. Mun koulu on ihan huono ja onneks nyt pääsenki pois sieltä vihdoin. Hyvillä mielin muuten todellakin lähden kesälomalle, mut harmittaa sikana ku paras luokka hajoo enkä nää enää vrm koskaa mun kamui ja ihastusta :(

Amatikoolu

Amikseen vaan niin pärjää helpommin. Ei tartte miettiä noin ”ahdistavia” juttuja jos haluaa läpi.

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Moii.
En vielä hätäile peruskoulun todistuksesta mutta haluan lähteä ala asteen viimeiseltä luokalta pois hyvällä todistuksella.
Onnea c:n papereista ja onnea kaikille joilla loppuu perus koulu tai ala aste.
Muistakaa että olkaa onnellisia todistuksesta vaikka keskiarvo olisi 7
Onnea kaikille todistuksista näin etukäteen!
Hyvää kesää kaikille 🌺💐💚🌴

Mai, verkk@ri

Moi Amatikoolu,
Mielestäni en vähätellyt yhtään amiksen merkitystä. Kerroin tekstissä omia kokemuksiani vuosien varrelta. Mun mielestä kaikki valmistuneet on tehneet hienon työn. ❤️ Mulle aikoinaan se oli hyvä valinta, että hain lukioon ja sieltä etenin ammattikorkeakouluun. Mutta polkuja on monia, en todellakaan sano, että on olemassa ainoastaan yksi oikea polku. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle.

I am very dumb 😌

Kiitos sulle! Vähän numerot mietityttää, mutta kyllä niistä varmaan ihan hyvä keskiarvo koostuu. Hyvää kesää kaikille ihanille siellä! ❤️❤️❤️❤️

Vastaa aiheeseen: Kesäloma alkaa pian!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top