Siirry sisältöön
Chilli

Moi kertokaa jotain kivaa tekemistä 15 vuotiaalle nyt kesäkuun ajalle
Suurimmalla osalla kavereista on jotain muuta ja en oikee keksi mitää…:/
Riparikin meni jo😔

&

Joo, kertokaa kaikki mullekki tekemistä, ku kavereil on muuta ni jään yksin koko ajan.

koululainen realmadrid fani

kato jalkapalloa jos tykkäät

Swarley☕

Totta tosiaan, mikäli futis kiinnostaa niin 20.7. alkaa naisten futiksen mm-kisat (toki muutakin futista varmasti tulee kesän mittaan). Haastan kaikki täällä olijat Ylen Futistietäjä-peliin. Täällä tuskin saa jakaa kimppapelin linkkiä, koska siinä sitten näkyis jokaisen yle-tunnus, mutta tässähän voi sitten lopuksi kertoa, paljonko sai pisteitä. Koska voittaja saa palkinnoksi ainoastaan hyvän mielen, kenenkään ei kannata huijata, sillä silloinhan saisi pahan mielen. Tai siis tietenkin, jos yltää valtakunnallisesti kärkikahinoihin, niin sitten voi saada muitakin palkintoja.

Eli Futistietäjän säännöt ovat seuraavat (peli siis yle-sovelluksessa, vaatii yle-tunnuksen): Alkulohkon otteluista arvataan tulos. Pisteitä saa sekä oikeasta lopputulemasta että tarkasta lopputuloksesta. Alkusarjan jälkeen pisteitä saa arvaamalla oikein tiettyyn vaiheeseen etenevät joukkueet. Käytännössä peli luo pudotuspelikaavion, joten siitä voi sitten helposti veikata, kumpi voittaa. Pudotuspelien edetessä saatavat pistemäärät kasvavat.

Lisäksi joka peliä ennen voi osallistua avausmaaliveikkaukseen. Se ei liity tähän peliin, mutta siinä olis lisätekemistä, jos haluaa.

Peli varmaankin sulkeutuu turnauksen alussa, joten kannattaa osallistua ajoissa.

Swarley☕

800

Vastaa aiheeseen: Kesäloma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top